Herrera: Tanulni fogunk Ibrahimovic-tól

Ander Herrera szerint a Manchester United teljes kerete tanulhat Zlatan Ibrahimovic-tól, különösen Marcus Rashford.


A svéd játékos kevesebb, mint négy perc alatt egy hatalmas ollógólt lõtt már elsõ mérkõzésén a klubban, mielõtt Rashford a második félidõben beállt a kispadról és kiharcolt egy tizenegyest a végül 5-2-es United gyõzelemmel záruló mérkõzésen a Galatasaray ellen.

Ander Herrera hiszi, Zlatan Ibrahimovic azonnali hatása egy jele annak, még nagyon sok hasonlót láthatunk majd.

"Ibra kezdése fantasztikus volt, de nem igazán voltam meglepett, hogy ilyen csodálatos gólt szerzett, hiszem már rég óta figyelem õt" - mondta Herrera a Manchester Evening News-nak.

"Követni fogjuk Ibrát, mert személyében a világ egyik legjobb játékosa van a keretünkben és egy hatalmas vezér az öltözõnkben."

"Emellett Wayne Rooney, Ashley Young és Michael Carrick tapasztalata az, ami miatt nagyon optimisták vagyunk a jövõt illetõen."

 

 

 


Louis van Gaal irányítása alatt a Unitedet nagyon sok kritika érte, amiatt egy nem túl látványos futballstílust hódítottak el.

Herrera azonban reménnyel teli, hogy ebben a szezonban nagyobb sikerük lesz a kapu elõtt, és úgy véli, a fiatal angol csatár, Marcus Rashford jól ki fogja egészíteni Ibrahimovicot.

"Ibra és Rashford meglehetõsen különbözõ tulajdonságokkal bírnak, de Marcus nagyon sokat tanulhat tõle" - mondta.

"És nem csak õ - mindannyian tanulni fogunk Ibrától. Ez egy egyedülálló lehetõség számomra, hogy egy olyan legendától tanulhassak, mint õ és nagyon remélem, hogy ezt sikerül majd kihasználnom."

"Remélhetõleg a következõ szezonban rengeteg gólt szerzünk majd, hiszen ez az, amit tenni szeretnénk. Úgy vélem a csatáraink nagyon jó elegyet alkotnak majd, hiszen mindannyian különbözõ tulajdonságokkal bírnak."


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!