Rooney: Ibra remek munkamorállal rendelkezik

Wayne Rooney Zlatan Ibrahimovic munkamorálját dicsérte, valamit kijelentette, céljuk a Community Shield elhódítása a Leicester ellen.


Az eddig érkezõ három igazolás egyike, Zlatan Ibrahimovic szombaton azonnal letette névjegyét, miután az 5-2-re megnyert összecsapáson remekbeszabott találattal nyitotta meg a gólok sorát a Galatasaray ellen Svédországban.

Érkezése örömmel töltötte el Wayne Rooney-t, aki lázasan dolgozik, hogy minél hatékonyabban tudjanak együttmûködni a pályán a hatalmas svéd csatárral.

"Õ egyike a legjobb csatároknak és egy nagy személyiség. Láthatod, hogy igazán fontos játékos akar lenni a csapatunk számára" - mondta Rooney.

 

 

 


"Az edzés után azonnal arról beszél, hogyan hozhatjuk ki egymásból a legjobbat, nagyszerû munkamorállal rendelkezik."

"Úgy gondolom a játékosok azt érzik, ez már olyasmi, mint a régi Manchester United. Nem csak az új igazolásokról van szó, itt van nekünk Anthony Martial és Marcus Rashford, akik nagyszerû benyomást tettek az elmúlt szezonban."

"Jelenleg nagyon jól állunk, úgy gondoljuk, képesek lehetünk harcolni a Premier League-ért, és szeretnénk megmutatni ezt a Leicester elleni Community Shielden."

"Tudjuk, hogy ez csupán egyetlen mérkõzés, de meg szeretnénk mutatni, hogy képesek vagyunk azonnal elhódítani egy trófeát - úgy érezzük, ez egy nagyon fontos esemény lesz számunkra."


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!