Mourinho igazolni szeretne

Jose Mourinho elmondta, a Manchester United még legalább egy igazolást végre szeretne hajtani a nyáron, és egy ügyletet hamar le szeretnének zárni, ugyanakkor nem kívánta megerõsíteni Pogba érkezését.


Mourinho klubját sürgeti, szerezzék meg az utolsó játékost fõ kiszemeltjei közül még a Premier League nyitánya elõtt.

A klub a hírek szerint hamarosan nyélbe üti a 100 millió fontos szerzõdést Pogbáért, amint a francia játékos visszatér amerikai nyaralásából és egyenesen Angliába veszi az irányt.

A United az Everton ellen egy gólnélküli döntetlent játszott Wayne Rooney tiszteletmérkõzésén az Old Traffordon szerda este, azonban Mourinho semmit nem volt hajlandó megerõsíteni Paul Pogbával kapcsolatban, csupán annyit, hogy õ még mindig Juventus játékos.

 

 

 


"Egy játékost még biztosan igazolni fogunk" - mondta.

"Nem szeretnék Paul Pogbáról beszélni, mert õ egy Juventus játékos és én sem szeretem, amikor más menedzserek az én játékosaimról beszélnek. Nem beszélek a játékosaikról."

"A realitás azonban az, hogy igazolni fogunk még egy játékost. A piac augusztus 31-én zár, szóval még bõven van idõnk megtenni ezt, de nyilvánvalóan szeretném már a Premier League nyitánya elõtt lezárni a dolgot."

Mourinho csapata a hét végén a Wembley-ben lép pályára a Community Shielden a Leicester City ellenfeleként.


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!