Mourinho visszaszólt a rivális menedzsereknek

Jose Mourinho reagált Arsene Wenger és Jürgen Klopp korábbi kijelentéseire, melyek arról szóltak, hogy a Manchester United milyen horribilis összeget fizetne ki Paul Pogbáért.


Pogba csapatváltása várhatóan a jövõ héten fejezõdik be, és a portugál menedzser a Leicester City elleni Community Shield elõtti sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy etikátlannak tartja azt, amikor más menedzserek nyiltan beszélnek a Manchester United dolgairól.

 

"Nem szeretek más klubokról beszélni, vagy más klubok játékosairól" - nyilatkozta Jose. "Más menedzserek szeretik ezt csinálni. Szeretnek beszélni a klubomról és a játékosaimról. Én nagyon gyakorlatias vagyok ezen a téren. Az egyetlen, ami nekem számít az az, mi történik az én házamban. A szomszéd háza nem érdekel."

 

 

"Én csak magunkról beszélek. Hallottam már, hogy két másik csapat vezetõje rólunk nyilatkozott. Nem szeretem az ilyet. Ez nem etikus."

 

"Vannak dolgok, amiket ha én teszek, akkor azt mondják, az etikátlan, de ha mások teszik, akkor senki nem mondja és minden normális. De a valóság az, hogy én nem beszélek másokról. Õk azt tehetik, amit akarnak."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!