Wenger: Zlatan életkora ellene lehet majd

Az Arsenal menedzsere, Arsene Wenger szerint nem biztos tény, hogy Zlatan Ibrahimovic sikeres lesz a Premier League elõttünk álló szezonjában.


Ibrahimovic a nyáron csatlakozott a Unitedhez egy ragyogó és változatos karrier után, melyet többek között eddig az Ajax, Juventus, Inter Milan, Barcelona és Paris-Saint Germain csapataiban tölthetett el.

Alig percekkel Unitedes debütálását követõen megszerzte elsõ gólját a csapatban a Galatasaray elleni felkészülési mérkõzésen egy rá jellemzõ ollózó mozdulattal.

Wenger elismeri a svéd tehetségét, de szerinte az életkora - 34 - talán ellene fog játszani a gyors és fizikális Premier League-ben.

 

 

 


"Õszintén szólva nem tudom [hogyan fog alkalmazkodni]" - mondta Wenger az Arsenal vasárnapi, Manchester City elleni, utolsó felkészülési mérkõzése elõtti sajtótájékoztatóján.

"Ami mellette szól, az a klasszisa, a tehetsége és a vágya, hogy jól teljesítsen. Ami ellene szól, az, hogy õ már nem a fiatal játékosok táborát erõsíti, így ez kérdõjelet vet minden mérkõzés elé."

"Amit a tavalyi szezonban láttam tõle a Paris Saint-Germainban utolsó évében, az alapján elmondhatom, hogy az volt legteljesebb éve mind egyénként és mind csapatjátékosként. Tavaly igazán nagyszerû csapatjátékossá vált."

"Mentális szempontból is nézve valami újat fog hozni a Man United számára. Õ egy gyõztes, karizmatikus személyiség és erõt fog adni számukra, valamint a minõséget, amit képvisel."


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!