Ibra: Nem vagyok arrogáns!

A Premier League-ben való bemutatkozására készülõ svéd csatársztár, Zlatan Ibrahimovic kijelentette, õ nem 'rossz fiú'.


A 34 éves támadó a nyár folyamán csatlakozott a Manchester Unitedhez szerzõdése lejártával, vasárnap pedig bemutatkozhat az angol bajnokságban is, amikor a nyitófordulóban csapatával a Bournemouth vendégei lesznek.

 

A korábbi Barcelona és Paris Saint-Germain játékost a múltban gyakran érték vádak arroganciája miatt, többek között az olyan kijelentéseit követõen, mint hogy "Nélkülem nem éri meg nézni a világbajnokságot", vagy "Nem hiszem, hogy akár egy videójátékban is képesek lennének olyan gólokat szerezni, amilyenekre Zlatan képes".

 

Ibrahimovic azonban most kijelentette, mostanra egy elkötelezett családemberré vált, önbizalmát pedig az erõsségének kell tekinteni.

 

"Én egy normális ember vagyok" - mondta Geoff Shreevesnek a Sky Sportsnak adott exkluzív interjújában.

 

 

"Az emberek olyan képpel rendelkeznek rólam, hogy én rossz fiú vagyok, illetve hogy ilyen és olyan vagyok. Az emberek kíváncsiak, 'Milyen is valójában Zlatan?'."

 

"Én egy családcentrikus ember vagyok. Gondoskodom a családomról, de amikor a pályára lépek, olyan vagyok, mint egy oroszlán. Ez a különbség."

 

"Nem hiszem, hogy arrogáns lennék olyan módon, ahogyan azt az emberek képzelik. Magabiztos vagyok. Hiszek magamban. Ez pedig nem egyenlõ az arroganciával. Szerintem ez egy olyan dolog, amely egy személyiség erõsségét mutatja."

 

"Megvan az önbizalmam és hiszek magamban. Vannak elképzeléseim, és ezek megvalósításáért mindent megteszek. Keményen dolgozom értük."

 

"Nem hiszem, hogy ez arrogancia lenne."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!