Kifizetõdõ az átigazolási stratégia

Miután négy játékost igazolt a nyáron a Manchester United, Jose Mourinho szerint az átigazolási stratégiája kifizetõdõ lesz.


A menedzser már korán leadta, mely pozíciókon kellene erõsítenie a klubnak és elképzeléseit világosan, meggyõzõdéssel ismertette a vezetõségnek. Köszönhetõen annak, hogy a háttérben komoly munkát végzett a klub, már a Premier League rajtja elõtt sztárigazolásokat jelentettek be a klubnál.

 

"Elõször is, nem én vásároltam meg ezeket a játékosokat" - nyilatkozta Mourinho. "Nincs annyi pénzem, hogy ekkora összegeket kifizessek. Az elismerés a klubnak jár és a klubban rejlõ potenciálnak, de nem csak pénzügyileg, hanem annak, hogy mit is jelent ez a klub a világ labdarúgásának, ez pedig segít, hogy játékosok igazoljanak ide."

 

"Úgy vélem, én is hozzátettem ehhez, mert nagyon objektív voltam. Néhány menedzsernek kétségei vannak, nehezen döntenek. Így a klubok pedig azt látják, nem vagy elég biztos az igazolásokban. Én az elsõ naptól kezdve tárgyilagos voltam."

 

 

"Persze már sok évet töltöttem az országban, december óta pedig sokszor nézhettem a Unitedet, így a csapatról volt egy elképzelésem. Amikor megjöttem, képes voltam arra, hogy tárgyilagos legyek és mondhassam, mit is akarok, majd elmagyarázzam, mit is akartam minden egyes poszton látni. Így ha az elsõ kiszemeltet nem sikerült volna megyszerezni, jöhetett a második, majd a harmadik."

 

"Minden alkalommal írásos jelentést tettem a vezetõség felé, a vezetõség pedig következetességet érezhetett az elemzésekben. A célpontok ott hevertek az asztalukon, úgyhogy ezután már a klub hatásköre volt, hogy mindent megtegyen az ügy érdekében. Nagyon erõsek voltak, 14-re mindent elvégeztek. Augusztus 30-ig is elhúzhatták volna, de nem, minden sokkal korábban elvégeztek. Nagyon elégedett vagyok ezzel az átigazolási idõszakkal."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!