Mourinho: Ibra két évig fog maradni

Jose Mourinho meggyõzõdése, hogy Zlatan Ibrahimovic maradni fog a Manchester Unitedben egy második szezonra is.


A svéd szupersztár Ibrahimovic a múlt hónapban csatlakozott a klubhoz egy éves szerzõdést kötve, mely további egy évvel meghosszabbítható.

A 34 éves csatár azonnal letette névjegyét, a Community Shield döntõjében a Leicester, a United bajoki nyitányán pedig a Bournemouth hálóját terhelte egy-egy góllal.

Mourinho szerint pedig "nincs kétség" afelõl, hogy a csatár a mostani szezon után is maradni fog az Old Traffordon.

"Boldognak látom õt" - mondta a United menedzsere. "Megkérdeztem a családjáról, a feleségérõl, a gyerekeirõl - tudom, hogy milyen fontos dolgok ezek számára. Minden rendben van és mindenki boldog.

 

 

 


"Nagyon magas motivációval rendelkezik, szóval úgy gondolom, nincs kétség afelõl, hogy az elkövetkezõ két évben itt lesz."

Ibrahimovic 35 éves lesz október 3-án, de a Sky Sports-nak úgy nyilatkozott a hónapban, megvan rá az esély, hogy az elkövetkezõ éveket a Unitednél töltse.

"Meglátjuk, hogy alakulnak a dolgok" - mondta. "Sosem tudhatod. Több is lehet, mint kettõ, több is lehet, mint három, meglátjuk meddig érzem úgy, hogy tudok teljesíteni."

"Nem leszek ott egy klubnál sem, csak azért, mert én vagyok Ibrahimovic. Azért leszek ott egy klubnál, mert teljesíteni tudok és eredményeket szállítani."


 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!