Bebe vesztes mérkõzésen mutatkozott be

A nyári átigazolási idõszak egyik nagy szenzációja, a portugál Bebe bemutatkozhatott a Manchester United tartalékcsapatában - ám csak vesztes mérkõzésen.


A Vitoria Guimarestõl 7 millió fontért érkezõ portugál játékos az Aston Villa elleni tartalékmérkõzésen kapott lehetõséget Ole Gunnar Solskjaer együttesében.

 

 

 

 

Sokak szerint ennek már korábban is meg kellett volna történnie, ám Sir Alex Ferguson azért nem engedte játékosát pályára lépni a csapat fakójában, mert erõnléti problémái voltak, és csak most érte el azt a szintet, hogy megmutathatta magát.

 

A két hetes erõltetett menetben történõ fizikai felkészítés mellett a portugál U-21-es válogatottban is bemutatkozhatott ez idõ alatt, azonban örömét elrontotta az Aston Villa a tegnapi tartalék bajnokin.

 

A teljes mérkõzést a pályán töltve eredetileg jobb szélsõ posztján játszott, ám a 90 perc során folyamatosan váltogatták a széleket Gabriel Obertannal, ahhonan több veszélyes beadás és belõtt labda is fûzõdött a nevéhez.

 

Teljesítménye azonban nem volt elég ahhoz, hogy a Barry Bannan mesterhármasával illetve Ciaran Clark góljával négy gólt szerzõ birminghamieket megfogják, akik csak Nicky Ajose góljánál nem zárták jól a reteszt.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!