Ferguson nem foglal állást Gibson-ügyben

Sir Alex Ferguson visszautasította annak lehetõségét, hogy kommentálja Giovanni Trapattoni minapi szavait, miszerint Darron Gibsonnak pályafutása érdekében el kellene hagynia a Manchester Unitedet.


Az ír válogatott szövetségi-kapitánya azt követõen fejtette ki véleményét, miután Írország nemzeti tizenegyének 3-0-s, Wales fölött aratott sikere alkalmával Darron Gibson kimagasló produkcióval és góllal rukkolt elõ.

 

Trapattoni szerint a középpályásnak távoznia kellene jelenlegi klubjától, a Manchester Unitedtõl, hogy több játéklehetõséget kapva karriere jövõjének szempontjából elõrébb léphessen.

 

A 23 éves saját nevelés eddig nem igazán tudott állandó helyet szorítani magának Sir Alex Ferguson kezdõcsapatában, miután eddig összesen csak 12 alkalommal kapott lehetõséget, azonban egy korábbi nyilatkozatában elmondta, amíg egy olyan klub tagja lehet, mint a Manchester United, addig a kevesebb játéklehetõséggel is beéri.

 

Világszerte híres heves vérmérséklete ellenére Gibson skót menedzsere, Sir Alex Ferguson meglehetõsen csendesen reagált olasz kollégája véleményére, és inkább nem tulajdonít túlságosan nagy jelentõséget az elhangzottaknak.

 

 

"Nem tudom, hogy milyen szövegkörnyezetben hagyták el a száját ezek a szavak" - kezdte.

 

"Manapság a média már képes bármit kihozni az ember szavaiból. Lehet, hogy ez csak egy egyszerû üzenet Darron Gibsonnak. Miért ne?"

 

"Csak a fõcímeket kaptam el tegnap, de a tartalma nem igazán zaklatott fel."

 

"Ismerem Trapattonit. Õ egy érzékeny, tapasztalat ember. Nem tulajdonítok túlságosan nagy jelentõséget ennek. Nem hiszem, hogy azért mondta azt, amit mondott, hogy zavart okozzon." 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!