Shaw: A valaha volt legjobb érzés

A Manchester United védõje, Luke Shaw elmondta, "imádta", amikor a Hull City vendégeként Marcus Rashford gyõzelmet jelentõ találatát követõen extázisban ünnepelhettek a rajongókkal.


A mérkõzés után Luke Shaw az MUTV-nek nyilatkozva megosztotta izgalmát és érzéseit, kijelentve, sosem tapasztalt ilyet még ilyen érzelemkitörést egy mérkõzésen.

"Imádtam" - mondta. "Úgy vélem ez volt a valah volt legjobb érzelemlöket, amit pályán éreztem. Nagyon boldog vagyok, hogy meg tudtuk szerezni a három pontot, nem csak nekünk, de a szurkolók számára is. Hihetetlenek voltak ma."

"Földöntúli érzés volt, és az idõsebb srácok közül is páran [az öltözõben] azt mondták, hirtelen visszarepítette õket a múltba, amikor olykor hasonló módon kaparintották meg a gyõzelmet. Imádtam és remélhetõleg lesz még hasonló."

Shaw elmagyarázta, hogy az utolsó pillanatokban szerzett sikert miért is volt olyan jó érzés a rajongókkal ünnepelni.

"Az, hogy a szurkolókkal ünnepeltünk, még különlegesebbé tette ezt az egészet" - mondta. "Játékosként láthatjuk, hogy mit is jelent az eredmény a szurkolók számára, és õk is láthatták, hogy mit jelent számunkra és az egész klub számára."

Bár a Vörös Ördögöknek számos lehetõségük volt a gólszerzésre, beleértve három Shaw által kialakított helyzetet is, a támadásban jeleskedõ szélsõhátvéd elismerte, nem volt a mérkõzés egészében magabiztos azt illetõen, hogy képesek megnyerni a találkozót.

"A mérkõzés egy pontján úgy gondoltam, talán nem leszünk képesek áttörni a védelmüket. De nem álltunk le és lehetõséget lehetõség követett. Volt pár lövésünk, ami kapu fölé szállt, és ami mellé ment. Szerencsére Marcus ott termett a megfelelõ helyen a megfelelõ idõben és megnyerte a mérkõzést nekünk."

 

 

 


A 21 éves játékos örömét fejezte ki a menedzser döntései kapcsán, amelyek szerinte mérkõzést megváltoztatóak voltak, és segítettek Jose Mourinho fiainak megszerezni a gyõzelmet.

"Megváltoztatták a játék dinamikáját" - magyarázta Shaw, utalva Rashford és Henrikh Mkhitaryan második félidei beállítására.

"Teljesen megváltoztatták a mérkõzés egészét. A menedzser dicsérete, hogy beállította õket."

Amikor a mérkõzést eldöntõ Rashfordról kérdezték, Shaw így felelt: "Õ egy olyan fiatal tehetség, aki elõtt hosszú karrier áll. Remélem, hogy minden mérkõzésen képes lesz ilyen teljesítménnyel elõrukkolni."

Ami Shaw-t illeti, a tehetséges hátvéd nyomát sem mutatja tavalyi bosszantó lábtörésének és máris a United következõ meccsére tekint, mely a válogatott szünet után lesz esedékes csapata számára.

"Szeretnénk minden mérkõzést megnyerni és ez a találkozó már véget ért" - mondta. "Most a válogatott szünetre kell koncentrálnunk, de amikor visszatérünk, a Manchester City elleni nagy mérkõzés vár majd ránk."

"Tudjuk, hogy az olyan mérkõzések segíthetnek nekünk megnyerni a bajnokságot." 
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!