Mourinho és Valencia PL díjat nyerhetnek

Jose Mourinho és Antonio Valencia a Premier League augusztus Hónap menedzsere és Hónap játékosa díjak szûkített listájára került, akikre szavazhattok is, amennyiben rendelkeztek Twitter felhasználói fiókkal.


A Manchester United repülõ rajtott vett a 2016/17-es kiírásban Mourinho irányításával, a klub életében az elsõ olyan menedzserré elõlépve, aki elsõ négy mérkõzését megnyerte.

A Vörös Ördögök a Community Shield trófeáját hódították el a Leicester City ellen, mielõtt legyõzték a Bournemouth, a Southampton és a Hull City gárdáját, ezzel ígéretesen kezdve az új idényt.

Valencia ihletett formában futballozott támadó szellemû jobbhátvédként nyolcadik Unitedes szezonjának kezdetén, a rá jellemzõ erõvel és dinamizmussal védekezve és támadva, mely Ander Herrerát egyenesen odáig vezette, hogy a "világ legjobb jobbhátvédje" jelzõvel illesse csapattársát.

 

 

 


Az ecuadori gólpasszt adott a gyõztes találatot szerzõ Zlatan Ibrahimovic-nak a Wembley-ben, Rooney góljához is nagy mértékben hozzájárult a Vitality Stadiumban és folytatta lenyûgözõ teljesítményét a Szentek és a Tigrisek ellen is.

A korábbi Chelsea menedzser, Mourinho versenyben van, hogy megnyerje negyedik Hónap menedzsere díját a Premier League-ben, melyért az ex-United asszisztens Mike Phelan (Hull City), Pep Guardiola (Manchester City) és Antonio Conte (Chelsea) versenyeznek. Mourinhora ide kattintva szavazhattok a Premier League hivatalos oldalán. (A szavazáshoz twitter felhasználói fiók szükséges.)

Valencia mellett a Hónap játékosa díjra jelöltek Curtis Davies (Hull), Eden Hazard (Chelsea) és Raheem Sterling (Manchester City), ide kattintva pedig Antoniora szavazhattok. Mindkét szavazást szeptember 6-án, magyar idõ szerint 00:59-kor zárják le.

Zlatan Ibrahimovic gólja a Bournemouth elleni nyitófordulóból a Hónap gólja szavazáson vesz részt, ide kattintva megtekinthetõek ellenfelei a kiírásban és szavazhattok is a találatra.



 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!