Nathan Redmond: Rashford helyettesíthetõ

Nathan Redmond szerint az angol U21-es csapat Marcus Rashford nélkül is jól megvan, majd Harry Kane-hez és Saido Berahinohoz hasonlította a Manchester United csatárát.


Miután Sam Allardyce kihagyta Rashfordot a válogatott keretébõl, az angol szövetségi-kapitány élõben tekintette meg Norvégia elleni U21-es mérkõzést, ahol Rashford mesterhármast szerzett a 6-1-es gyõzelemmel záruló mérkõzésen, mellyel karnyújtásnyira került a 2017-es korosztályos Európa-bajnokság.

A Southampton csatára, Redmond együtt kezdett Rashforddal a támadórészlegben, és bár el volt ragadtatva a United csatárától, ragaszkodott hozzá, hogy az U21-es válogatott nélküle is képes ugyanazokat az eredményeket szállítani.

"Marcus jól teljesített idáig. Azonban ez volt az elsõ mérkõzése és nélküle is jól teljesítettünk" - mondta Redmond a Mirrornak.

"Tudjuk kezelni a dolgokat, vannak más csatáraink és játékosaink, akik be tudnak szállni. Ez egy nagyon erõs keret. Ha ismét velünk tart majd, az egy bónusz lesz a csapat számára, hacsak nem megvannak a játékosaink, hogy megbírkózzunk a dolgokkal."

 

 

 


Redmond, aki 31 fellépésnél tart az U21-es együttesben, azt állítja, Rashford befejezõi készsége ugyanazon a szinten van, mint Harry Kane-é, azonban úgy gondolja, hogy Marcus sebességével egy másik dimenziót képvisel.

"Különbözik Saido Berahinotól, Harry Kane-tõl és Danny Ingstõl" - mondta Redmond. "Õk mindannyian különbözõ minõséget képviselnek, ami eljuttatta õket arra a szintre."

"Marcus nagyon jó sebességgel rendelkezik és a befejezési készsége az egyik legjobb, amit valaha U21-es szinten láttam. Olyan, mint Kane vagy Berahino."

"Az õ befejezéseik hihetetlenek voltak és Marcus-ra is ugyanez jellemzõ. Õ csak egy normális srác, egy tipikus 18 éves, aki élvezi a játékát és remekül illeszkedett a csapatba."


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!