Mourinho: Meg kell mutatnunk identitásunkat!

Jose Mourinho a játékosainak elmondta, a városi derbi elõtt csak önmagukra koncentráljanak, és a csapat mutassa meg identitását.


Az új szezonban elõször az Old Traffordon csap össze Manchester vörös és kék fele, a portugál menedzser pedig elõször élheti át, milyen is egy városi derbi a Uniteddel.

 

A pénteki sajtótájékoztatón Mourinho elmondta, játékosai készen állnak az összecsapásra, majd az MUTV-nek adott exkluzív interjúban arról is beszélt, miért is fontos, hogy a Vörös Ördögök csakis önmagukra figyeljenek.

 

"A játékosaimnak az identitásunkat üzenem. Ez arról szól, kik vagyunk" - magyarázta a menedzser. "Minden mérkõzésen meg kell próbálnunk azzá lenni, akik vagyunk. Fontosabbak vagyunk, mint az ellenfeleink. Ahogyan játszunk, az sokkal fontosabb annál, ahogy az ellenfeleink játszanak. Önmagunkra kell gondolnunk, koncentrálnunk!"

 

"Amit én szeretnék mindig az az, hogy határon játszanak, ahogyan a Hull ellen. Az remek példa volt erre. Egy nagyon nehéz mérkõzés volt, a csapat a határon játszott és végig próbálkoztak. Ez az a Man United, amit akarok."

 

 

Miközben a pályán szombat kora délután várhatóan szoros meccs lesz, Mourinho úgy érzi, van egy harc, amit a Unitednek feltétlenül meg kellene nyernie.

 

"Nos, remélem, hogy a pályán 11 játékos játszik 11 ellen, de a lelátókon 70 ezer ember lehet 3-4 ezer ellen. Így a szurkolás nagyságában nyernünk kellene."

 

"A Southampton ellen nem derbit játszottunk. Az egy olyan mérkõzés volt, ahol Manchesterbõl érkezett klub játszott egy dél-angliai klubbal, ám a szurkolás csodás volt. A lelkesedés és a csapatok, valamint a szurkolók közötti kapcsolat fantasztikus volt."

 

"A Hull City ellen pár ezer drukkerünk volt, akik teljesen hihetetlenek voltak, úgyhogy ez az, amit nem kell kétségbe vonni. Tudom, hogy a szurkolóink fantasztikusak lesznek a csapat számára."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!