Shaw megsérült

Luke Shaw csütörtöki szerepvállalása, a Feyenoord elleni Európa-liga mérkõzésen kétséges, miután szombaton délután sérülést szenvedett a Manchester City elleni városi derbin.


A 21 éves játékost a városi rivális elleni, 2-1-re elveszített rangadó 83. percében cserélték le az Old Traffordon, miután térdín sérülést szenvedett, így vizsgálat elébe néz, mielõtt José Mourinho kijelölné keretét, amellyel jövõ héten Hollandiába utazik.

 

Valószínû, hogy Shaw végül kihagyja majd a Feyenoord elleni Európa-liga csoportmérkõzést, így nagyobb eséllyel pályázhatna arra, hogy vasárnap már pályára léphessen a Vicarage Roadon a Watford elleni idegenbeli bajnokin.

 

Shaw játéka már a Manchester City ellen is kétséges volt, miután a Szlovákia elleni világbajnoki selejtezõt megelõzõen el kellett hagynia az angol válogatott keretét.

 

Az Angol Labdarúgó Szövetség akkor kijelentette, Shaw nem sérült meg, Sam Allardyce szövetségi-kapitány késõbb azonban elismerte, az egykori Southampton védõ "nem érezte jól magát".

 

 

Shaw azonban játékra alkalmas állapotban volt José Mourinho megítélése alapján, és 7 perccel a rendes játékidõ lefújása elõtt váltotta csak csereként Anthony Martial, amikor a csapat éppen az egyenlítõgólért hajtott Pep Guardiola legénységével szemben.

 

Shaw kiválása fomája okán nyilván érzékeny veszteség lenne a csapat számára, Mourinho azonban még se lehet nagyon elkeseredve elsõ számú baloldali védõjének elvesztése okán.

 

A portugál menedzser ugyanis már korábbi nyilatkozataiban is utalt rá, hogy szeptemberben a játékosok rotációjára készül, a Feyenoord elleni összecsapáson pedig várhatóan olyan, eddig kevesebb, vagy éppen semennyi játéklehetõséget nem kapó játékosok kerülnek bevetésre, mint Phil Jones, Matteo Darmian, Memphis Depay, Morgan Schneiderlin, Michael Carrick, Ashley Young, Sergio Romero vagy Marcos Rojo.

 

Várhatóan a sérült Shaw helyét az a Marcos Rojo veheti majd át, aki eddig még egyetlen egy percnyi játéklehetõséget se kapott tétmérkõzésen ebben a szezonban, a City elleni 18 fõs meccsnapi keretbe pedig be se került.


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!