Scholes: Mindenki Blind hibájára számít ... én is!

A holland játékos eddig minden percet a pályán töltött az idei bajnoki szezonban a védelem közepén, a játékoslegenda szerint azonban hamarosan ki fogják ismerni gyenge pontjait az ellenfelek.


Paul Scholes továbbra sincs egyértelmûen meggyõzve arról, hogy Daley Blindnek helye van a Manchester United védelmében, mivel arra számít, hogy az ellenfelek "ki fogják ismerni hiányosságait".

 

A 26 éves játékos a Premier League idei idényének eddigi összes manchesteri mérkõzésének minden percét a pályán töltötte a védelem közepén, annak ellenére, hogy az elõzõ szezonban a játékostársak által az Év játékosának választott Chris Smalling egészséges és bevethetõ.

 

Scholes dicsérettel illette Blind teljesítményét az új igazolás, Eric Bailly mellett, azonban úgy érzi, csak idõ kérdése, hogy az ellenfelek kiaknázzák a holland válogatott játékos alacsony termetében rejlõ hátrányait.

 

 

"Blind védekezõ középpályásként hasznosabb lenne a Unitednek, mint védõként, azonban eddig remek párost alkotnak Eric Baillyval a védelem tengelyében, amely következtében Chris Smalling jelen pillanatban nem tudja magát a kezdõcsapatba verekedni" - idézi Scholes szavait a Manchester Evening News.

 

"Egyelõre még nem kerekedett mindenki fölé. Hogy miért? Fizikuma bekorlátozza sikerességét a Premier League-ben, az emberek pedig arra számítanak, hogy egy bizonyos pillanatban mindenki maximálisan kiismeri majd a gyengepontját. Továbbra is ezt gondolom, a City ellen a dinamikus Kevin de Bruyne pedig pontosan erre hozott példát. Sokkal inkább látnám Smallingot, mint Bailly partnere hosszabb távon." 


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!