Herrera: Választ kell adnunk a derbi vereségre

Ander Herrera szeretné, ha a Manchester United a Feyenoord ellen egy jó teljesítménnyel válaszolna a hétvégi, vesztes derbire.


A Vörös Ördögök 2-1-es vereséget szenvedtek a Citytõl odahaza, és Herrera, aki félidõben állt be a kékek ellen, szeretné, ha csütörtökön ehhez megfelelõ reakciót mutatnának Rotterdamban.

"Ha derbit veszítesz, nem hazudhatok, az egy kemény nap, egy kemény hétvége nekünk és szurkolóinknak is, hiszen ez egy olyasfajta mérkõzés, amin az életed múlik a következõ hétvégéig" - mondta Herrera szerdán a Hollandiában tartott sajtótájékoztatón.

"Szeretek edzeni, de jobban szeretek annyi mérkõzésen játszani, amennyin csak lehet. A Man City elleni vereség után itt az esély elõttünk, hogy kijavítsuk a hibánkat. Ezt szeretnénk tenni, meg szeretnénk mutatni a szurkolóknak, hogy készek vagyunk minden mérkõzést megnyerni."

"Ez a mérkõzés jó kihívás lesz számunkra. Meg kell mutatnunk magunkat ebben a tradícionális stadionban egy történelmi csapat ellen. Szeretek focizni és a legjobb csapatok ellen szerepelni, és a Feyenoord az egyik ilyen együttes Hollandiában."

 

 

 


Jose Mourinho megerõsítette, hogy számos játékost pihentet az elsõ csapatból a csütörtöki meccsen, és Herrera úgy érzi, a keret forgatása szükséges dolog, amennyiben a Vörös Ördögök trófeát szeretnének elhódítani idén.

A középpályás, aki az Athletic Clubbal 2012-ben járt a sorozat döntõjében, felfedte, a csapatban mindenki nagyon magabiztos - és emiatt Mourinhot illeti dicséret.

"Nagyon, nagyon jól érezzük magunkat a menedzserrel" - tette hozzá Herrera. "Minden edzés élvezetes. Nagyon jól éreztem magam, amikor játszhattam. Minden egyes nap érzem a bizalmát és úgy gondolom, hogy minden csapattársam ugyanígy van ezzel."

"Mindenkivel nagyon közvetlen, így fontosnak, az egész folyamat részének érzed magad. Ez a legfontosabb dolog - amikor úgy érzed, hogy része vagy valaminek és megmutatta mindannyiunknak, hogy mindenki számára adni fog idõt."

"Ha jó szezont szeretnél elérni, ha trófeákat szeretnél nyerni, nem teheted meg 12 vagy 13 játékossal. Mindenki fontos lesz és mindenki megkapja majd a saját pillanatait. Jó csapatunk van és felszabadultan játszunk, hiszen érezzük a menedzserünk bizalmát."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!