Kuyt újabb nagyszerû emlékkel gazdagodna a United ellen

A Liverpool volt csatára, Dirk Kuyt a szerinte nyomás alatt lévõ Manchester United ellen újabb nagyszerû emléket szeretne begyûjteni immáron a Feyenoord csapatkapitányaként.


Kuyt kedves emléket õriz a United ellen, miután 2011-ben mesterhármasával 3-1-re gyõzni tudott otthon a Liverpoollal manchesteri riválisa ellen.

A United az Európa-liga csoportmérkõzéseinek elsõ összecsapását vívja ma este, amikor a holland csapattal csap össze, és a Feyenoord csapatkaitánya további kellemes emlékeket gyûjtene be egykori Premier League riválisa ellen.

"Hat évig játszottam ott és számomra az volt a szezon egyik legnagyobb meccse, szóval most a Manchester United ellen szerepelni nagyszerû lesz" - mondta Kuyt.

"Ez egy nagy lehetõség, nem csak nekem, de a Feyenoord, egy fiatal csapat számára is."

"Jó tapasztalat lesz számukra és egy nagy mérkõzés vár majd ránk, igazán várjuk már."

"Jó emlékeim vannak a United ellen. Nyertünk pár mérkõzést, mesterhármast szereztem az Anfielden, de eszembe jut pár mérkõzés az Old Traffordon is Steven Gerrarddal és Fernando Torres-szel."

"Eszembe jut egy kései FA-kupa gólom is, nagyszerû emlékek, és remélhetõleg a mostani mérkõzés is egy nagyszerû emlék lesz majd."

 

 

 


Jose Mourinho elismerte sajtótájékoztatóján, jobban szeretné, ha a United nem az Európa-ligában szerepelne, céljuk ugyanis a Bajnokok Ligája.

A portugál menedzsert annak érdekében hozták az Old Traffordra, hogy a klubot visszaemelje a trófeákért harcoló együttesek közé, és Kuyt - akinek csapata eddig minden Eredevisie bajnoki mérkõzését megnyerte - hiszi, a United már most is a várakozások bõdületes súlyát cipeli a vállán.

"Úgy gondolom hatalmas nyomás alatt vannak, hiszen mindenki azt szeretné, hogy megnyerjék a bajnokságot" - mondta.

"Mindenki láthatja, hogy mit tett a csapattal a City elleni hétvégi vereség, még nagyobb nyomás van rajtuk, és a Premier League csapatainak nehézségbe ütközik felvenni a versenyt az olyan csapatokkal, mint a Barcelona, a Real Madrid vagy a Bayern München."

"Számomra még mindig a Premier League a világ legerõsebb bajnoksága, nagyszerû dolog figyelemmel követni."

"Természetesen minden héten próbálom követni a Liverpoolt, és minden csapatot, nálam a Manchester United egy kihívója az idei bajnoki címnek, azonban nincs egyedül."


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!