Shaw jó rajtot venne vasárnap

Luke Shaw várhatóan visszatér a kezdõcsapatba a vasárnap sorra kerülõ, Watford elleni összecsapáson. A védõ úgy véli, fontos, hogy a csapat jól kezdje a találkozót, ami hozzásegítheti õket, hogy javítsanak két vereség után.


Ugyanis a Vörös Ördögök múlt hétvégén hazai pályán bukták el a városi derbit, majd csütörtökön Hollandiában kaptak ki a Feyenoordtól.

 

Shaw pihent, így nem szerepelt Rotterdamban, de minden bizonnyal pályán lesz a Vicarage Roadon és sürgette csapattársait, hogy gyorsan másszanak ki a gödörbõl.

 

"Élesen kell kezdenünk a mérkõzést. A legutóbbi két meccsünkön nem kezdtünk jól, változtatnunk kell ezen" - nyilatkozta Shaw az MUTV-nek.

 

 

"Idegtépõ volt a Feyenoord elleni meccset nézni. Alig volt helyzetük, a gól elõtt egyértelmûen leshelyzet volt - nem volt szerencsénk ezzel. Mi kialakítottunk pár lehetõséget, bár nem sokat, de egy elég tiszta helyzet volt. Nem volt szerencsénk, amiért nem szereztünk gólt."

 

"Már mindkét meccs a múlté és elõre kell néznünk. Önmagunkra kell koncentrálnunk és arra, hogyan kezdjük a meccset vasárnap. Egy jó rajttal kell elõrukkolnunk, remélhetõleg sikerül gyorsan gólt szerezni, ami megnyugtatna minket."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!