Mourinho reakciója a vereségre

A Manchester United menedzsere, Jose Mourinho megosztotta gondolatait a Watford ellen elszenvedett 3-1-es vereséggel kapcsolatban. A mester az MUTV és a BT Sport munkatársainak nyilatkozott.


Nyilvánvaló aggodalom az újabb vereséget követõen

"Mindig gondterhelt vagyok, ha nem sikerült a várt eredményt elérnünk."

 

Szabálytalanság volt Miguel Britostól a Watford vezetõgólja elõtt?

"Az egy magától értetõdõ szituáció volt. Azt gondolom, vitán felül áll, kérdés sem férhet hozzá. Teljesen nyilvánvaló mi történt, mint ahogy múlt héten a Man City ellen is, de ez egy olyan dolog, amit nem én kontrollálok és még csak kritikával sem illethetem."

 

 

Semmi szerencse

"Az elsõ félidõben egy 25-30 percen keresztül nem játszottunk jól, és ez már olyan, amit irányíthatunk, amin tudunk javítani és dolgozni rajta. A játékvezetõ és az oldalvonali bíró hibája nem tartozik az irányításom alá. Nem tehetek semmit azért, hogy ez változzon, a második félidõben viszont sokkal jobbak voltunk. Megszereztük az egyenlítõgólt, ami után mi voltunk az a csapat (akik a gyõzelemért hajtottak, szerk.). Gomes egy fenomenális védést mutatott be, nem volt szerencsénk, amire szintúgy nincs befolyásunk."

 

A hibáink sokba kerültek

"Nincs hatalmam a játékvezetés és a szerencsés pillanatok felett. Az egyetlen dolog, ami a saját kezünkben van, az a mi saját egyéni és kollektív hibáink. A második gólnál például az egy egyéni hiba következménye volt, mert tudjuk, hogy a szélsõ hátvédeket ki kell szorítani a 16-oson kívülre, hogy ne kerülhessenek azon belül egy az egy elleni szituációba. Aztán újabb egyéni hiba, hogy nem figyeltünk oda a középpályásra."

 

Mi a tanulság?

"Csapatszinten és egyénileg is javulnunk kell."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!