Mourinhot nem dühítik fel az 'Einsteinek'

Jose Mourinho elmondta, egyáltalán nem idegesíti fel, ha az õ vezetési munkáját kritizálják, azonban mindent meg fog tenni, hogy megvédje a Manchester United játékosait.


Mourinho kifakadt az általa "futball Einsteineknek" nevezett kritikusokra a Northampton elleni 3-1-es Ligakupa sikert követõen - mellyel lezárult három mérkõzéses vereségi sorozatuk.

A Leicester City elleni mérkõzést megelõzõ pénteki sajtótájékoztatón beszélve a menedzser tagadta, hogy feldühítenék az iránta megfogalmazott kritikák - egyenesen azt állította, hogy boldog, amiért munkát adhat az 'Einsteineknek'.

"Nem vagyok dühös egyáltalán. Az a szerencsés fickó vagyok, akit semmi nem dühít fel. Tényleg semmi nem dühít fel" - mondta.

"Az egyetlen dolog, ami kissé mérgessé tesz, ha a játékosaimat kritizálják. Az én játékosaim az én játékosaim."

 

 

 


"Meg kell õket védenem, szeretném õket megvédeni, de tõled nem tudom. Ez valami olyasmi, ami egyáltalán nem az én irányításom alatt van."

"Ez nem dühít fel engem. Ez csak azt az érzést adja számomra, hogy ez kemény. Olyan ez, mint amikor szeretnél valakit megvédeni, de nem tudod."

"Ez frusztráló érzés, de semmi gond velem és az Einsteinekkel. Az Einsteineknek pénzre van szükségük a megélhetésük miatt."

"Nem képesek edzõként dolgozni, nem tudnak a kispadon ülni, nem képesek mérkõzéseket nyerni. Beszélni tudnak csak, írni, és más emberek munkáját kritizálni."

"Jó ember vagyok. A jóságot képviselem, rengeteget adakozok, nagyon sok embernek segítek, szóval miért ne etetném az Einsteineket? Ez teljesen rendben van."


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!