Podolski odaszólt Mourinhónak

Lukas Podolski a Manchester United menedzserét kritizálta azért, ahogyan Bastian Schweinsteigerrel bánik.


Mourinho kitette az elsõ csapatból a német középpályást, aki a tartalékokkal edz. Ez komoly bukás Bastian számára, aki nyolc Bundesliga elõséggel, Bajnokok Ligája gyõzelemmel és világbajnoki címmel is rendelkezik. Korábbi csapattársa, Lukas Podolski szerint Schweinsteiger sokkal több tiszteletet érdemel.

 

"Ha megnézzük, milyen pályafutása volt Bastiannak, akkor azt kell mondanom, hogy egyszerûen nem igaz, mi történik ott egy ilyen kaliberû játékossal" - nyilatkozta Podolski a német Bildnek.

 

 

"Nem tudom, Mourinho mit beszélt Bastiannal. De az világos, hogy nincs rendben, ha olyan valakit, mint Basti a tartalékokhoz számûznek. Egy menedzser ajtajának minden játékosa felé nyitva kell legyen, különösen olyanok elõtt, mint Schweini."

 

A United középpályása a nyári átigazolási idõszak vége elõtt világossá tette, nem áll szándékában más európai csapatnál szerepelni és Podolski úgy véli, az MLS érdekes lehetõség lenne számára.

 

"Amerika nagyszerû. Külföldre költözés jó dolog a személyiség fejlõdése szempontjából és a gyerekek számára is jó" - folytatta a támadó. "Nyilvánvaló, hogy Schweinsteiger játszhatna Amerikában."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!