Rooney nem lesz kezdõ a Stoke ellen

A Sky forrásai szerint Wayne Rooney a Zorya Luhansk ellen ugyan a kezdõcsapatban kap helyet, a Stoke elleni hétvégi bajnokin azonban már csak a kispadon kezdi a találkozót.


A Sky forrásai tudni vélik, hogy a United csapatkapitánya a kezdõcsapatban kap helyet az ukrán Zorya Luhansk elleni Európa-liga mérkõzésen, azonban a hétvégén csupán a kispadon kap majd helyet.

A United menedzsere, Jose Mourinho kihagyta kezdõjébõl Wayne Rooney-t a Leicester City elleni bajnoki találkozón és csapata lehengerlõ teljesítménnyel 4-1 arányban legyõzte a bajnokot.

A Leicester látogatása volt mindössze a harmadik olyan alkalom az elmúlt négy szezonban, amikor Rooney a kispadon kapott csak helyet egy Premier League találkozón, múlt szombaton az utolsó hét percre állhatott be csereként.

 

 

 


A mérkõzés elõtt Mourinho elmondta, hogy az angol válogatott csapatkapitányt az õt mostanában sorozatosan érõ kritikák és elemzések visszavetették kissé.

Chris Smalling azonban támogatásáról biztosította Rooneyt és leszögezte, hogy továbbra is õ Anglia és a Manchester United elsõszámú embere.

"Függetlenül a helyzettõl, hogy a kispadon vagy a pályán van, õ ugyanaz a karakter és ezért õ Anglia és a mi csapatkapitányunk."


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!