Stones: Rooney továbbra is kulcsjátékos

John Stones szerint a csapatkapitány Wayne Rooney továbbra is kulcsjátékos Anglia válogatottjában, annak ellenére, hogy mostanában nem szerepelt sokat klubjában.


Rooney szezonkezdete rögös úton haladt az új Premier Legue idény kezdetén, és az emúlt három mérkõzésen mindannyiszor csak a kispadon kapott lehetõséget, miután a Bournemouth elleni találkozó óta képtelen volt betalálni.

Ahogy a formája, úgy a 30 éves játékos posztja körül is sok kérdés forog miután Roy Hodgson alatt középpályásként szerepelt a 2016-os Európa-bajnokságon.

Rooney kedden kihangsúlyozta, az ideiglenes szövetségi-kapitány Gareth Southgate irányítása alatt képes bárhol szerepelni, még ha ez azt is jelenti, hogy csak a kispadon kap helyet.

 

 

 


Stones-t megkérdezték, szerinte Rooney még mindig nagy játékosa-e a válogatottnak, így felelt: "Határozottan. Az évek során is az volt. Minden játékosnak vannak hullámhegyei és völgyei."

"Wayne mindig erõsen koncentrál, amikor ideérkezik és õ egy kulcsjátékos, mint ahogy az én szememben mindenki."

"Nem hiszem, hogy 115 válogatottság fölé tudnál menni, amennyi neki van [ha nem lennél elég fontos]. Õ egy tapasztalt játékos, aki kívülrõl fújja a játékot, és ez nem csak rá igaz, tudnék neveket említeni."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!