Herrera élvezettel játszik Pogba mellett

Ander Herrera elmondta, élvezi új, védekezõ szerepkörét a Manchester Unitedben és úgy véli, jól mûködik párosuk Paul Pogbával.


Herrerát karrierje során elõször hívták be a spanyol válogatott keretébe, miután lenyûgözõ szezonkezdetet tudhat maga mögött.

A korábbi Athletic Bilbao középpályás úgy tûnik jól érzi magát a középpálya mélyebb posztján, ahol a Leicester és a Stoke ellen játszott az elmúlt idõben, és hiszi, hogy szerepvállalása segít kihozni a legjobbat a világrekord igazolás Pogbából.

"Jól alakul eddig" - mondta Herrera a Goalnak. "Michael Carrick személyében nagyszerû példa áll elõttem ezen a poszton, hiszen az elmúlt évtized egyik legjobb játékosa, és úgy vélem, sokat tanulhatok tõle."

"Paul nagyon erõs, nagyon erõs fizikummal rendelkezik, aki mindkét lábbal képes lõni. Képes cselezni, védekezni. Minden megvan benne."

"Hátul maradhatok elcsenni a labdákat, pozíciót fogni, és onnan indítani a támadásokat. Jól érzem magam ott, és próbálom a menedzser összes kérését teljesíteni."

 

 

 


Herrera a bajnoki mérkõzések kevesebb, mint felén szerepelt Louis van Gaal utolsó szezonjában, Mourinho azonban egyértelmûen favorizálja õt, a Northampton Town elleni 3-1-es Ligakupa siker során pedig elõretolt szerepkörben szerepeltette õt még szeptemberben.

"A Ligakupában támadó szerepkörben szerepeltem Mourinho utasítására és gólt is tudtam szerezni" - tette hozzá Herrera.

"Csapatjátékos vagyok és megteszek bármit, amit kér tõlem, de nagyon boldog vagyok a védelmi vonal elõtt szerepelve."

"Most van egy kis összhang. Tudom, hogy folyamatosan dolgoznom kell, hogy mégjobban elnyerjem Mourinho bizalmát, de igaz, hogy jól érzem magam az új szerepkörben, és az is igaz, hogy talán emiatt a pozícióváltás miatt érhettem el a spanyol válogatottba való meghívást."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!