Rashford kész tanulni Zlatantól

Marcus Rashford hiszi, hogy a Manchester United fiatal játékosai sokat tanulhatnak Zlatan Ibrahimovic gyõztes mentalitásából.


Rashford 17 évvel fiatalabb Ibrahimovic-tól, azonban a klubon belüli góllövõlistán mindössze egy góllal áll csak a svéd sztár mögött, öt találata van eddig, míg Ibrahimovicnak hat.

Ibrahimovic már a Malmöben profi játékos volt 1996-ban, amikor Marcus Rashford még meg sem született, és az Old Trafford tiniszenzációja reméli, hogy õ, és a klub többi fiatal játékosa tanulhat a keret veteránjaitól.

"Ez az egész csodálatos" - mondta Rashford. "Számos világklasszis játékos van a keretünkben, különösen a támadósorban, mint Zlatan és Wayne. A fiatal srácok számára nem is lehetne ennél jobb."

 

 

 


"Az olyanok, mint én, Anthony és Jesse, figyelemmel követhetjük ezeknek a támadóknak a játékát, azt, hogyan edzenek, milyen mentalitással rendelkeznek, ez pedig nagyon fontos."

"Nem is kérhetnél többet. Zlatannal nagyon könnyû a kommunikáció és jól ki lehet jönni vele. Minden mérkõzést gyõztes mentalitással közelít meg."

"Gyõzni szeretne függetlenül az ellenféltõl, mindegy, hogy otthon vagy idegenben vagyunk, nem számít neki, hogy mik az odds-ok, mindig a gyõzelem útját keresi."

"Ahhoz, hogy a toppon lehess, ilyen mentalitásra van szükséged. Õ pedig ott is van, és ott is volt az elmúlt években."


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!