Ethan Hamilton: Példaképem

Ethan Hamilton elmagyarázta, miért Darren Fletcher a példaképe, amint a Unitedben fejlõdése felé tekint és a skót U19-es válogatottban is leteheti névjegyét, miután meghívót kapott.


A 17 éves játékos mostanra helyet bérelt magának a tartalékcsapat kezdõjében és Warren Joyce csapatában elõször kezdõként lejátszott mérkõzésén gólpasszt adott a gyõztes gólt szerzõ Josh Harropnak a Villarreal elleni, Premier League International Cup mérkõzés alkalmával.

Miután U16-os szinten már képviselte hazáját, a fiatal bekerült a magasabb korosztályú ifjúsági válogatottba az Andorra elleni európa-bajnoki selejtezõmérkõzésre, melyet ebben a hónapban vívnak majd meg.

Egy sokoldalú játékos, akinek tavalyi fejlõdését egy bokatörés gátolta meg, hiszi, hogy a West Bromwich Albion játékosa, Darren Fletcher nagy inspirációként szolgálhat számára, amint szeretné elõmenetelét folytatni az Aon Training Complexben.

"Játszottam Skóciában is a Hutchinson Vale-ben" - mondta a ManUtd.comnak. "Úgy hiszem Darren Fletcher is onnan jött. Ez egy jó felkészítõ és nagyon sok srác jutott át a folyamaton, hogy akadémiákra mehessenek, és hogy jó futballkarriert építhessenek maguknak."

"Edinburghben találhatóak, és a szerencsének köszönhetem, hogy beléjük botlottam. Ott voltam 10 évig úgy öt éves koromtól egészen tíz-tizenhat éves koromig. A Saughton negyedrõl van szó, ott éltem."

 

 

 


"Nagyon felnézek Fletch-re, a pályán és azon kívüli viselkedésére egyaránt. Szerintem õ egy remek példakép, és inspirálólag hat az, hogy megpróbálom végigjárni az általa kitaposott ösvényt. Nagyon barátságos volt, amikor beszélgettünk, egy igazán rendes srác, aki tényleg a földön jár és teljesen normális."

"Jó felnézni rá, mint emberre. Fontos, hogy hidegvérû legyél, amikor bizonyos dolgok magukkal ragandak. Két lábbal a földön kell járnod, csak elõre haladni és igazán összpontosítani."

Hamiltonnak van egy másik példaképe is még abból az idõkbõl, amikor iskolás volt, és ez a személy szintén köthetõ a Unitedhez.

"Celtic szurkoló voltam" - árulta el. "Az angol klub, akinek szurkoltam, mindig is a United volt, de bérletem volt a Celtic-nél. Nagyon fiatal voltam, de Henrik Larsson mindig is a hõsöm volt. Tudom, hogy õ is volt itt a Unitednél és briliáns volt. Nagyszerû gólokat szerzett, és nagyszerû játékos volt."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!