Rooney megkapja a tiszteletet

Jose Mourinho szerint a Manchester United csapatkapitánya a Man United szurkolóitól megkapja azt a tiszteletet, amit megérdemel.


A válogatott szünet után a 30 éves Rooney visszatért klubjához. Nem sikerült legjobban számára a nemzeti csapatos kiruccanás, hiszen a Málta elleni összecsapáson a szurkolók kifülyülték õt, majd Gareth Southgate nem játszatta a szlovének elleni selejtezõn.

 

De ha kezd Rooney a Liverpool ellen, ha nem, Mourinho szerint a támadó számíthat a manchesteri hívek támogatására.

 

"A Man United szurkolói nem fújolták" - nyilatkozta a menedzser. "Õszintén szólva az utolsó mérkõzésen, amikor elküldtem melegíteni, úgy éreztem, hogy az Old Trafford közönsége mögötte állt és azonnal támogatásáról biztosította."

 

 

"Úgy vélem, a Manchester Unitednél otthon érzi magát és érzi azt a tiszteletet, amit megérdemel. Persze az Anfielden nem, de tudja, hogy itt tisztelik."

 

Mourinho biztos abban, hogy hûvös fogadtatást kap Liverpoolban, de kifejtette, élvezi a nagy meccseket.

 

"A Liverpool elleni meccs egy nagy csapat elleni meccs lesz. Madridban a Barcelona, az Atletico, a Valencia ellen akartam meccselni. Az Internél a Milannal, a Juvéval és a Rómával."

 

"A Chelsea-nél a Man United, a Liverpool és az Arsenal ellen akartam küzdeni, az ország nagy klubjai ellen. Most a Unitednél ugyanez a helyzet. Imádok rangos ellenfelek ellen harcolni, a Liverpool pedig egy rangos ellenfélnek számít."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!