Mourinho: Irányítottuk a mérkõzést

A Manchester United menedzsere, Jose Mourinho úgy tûnt, elégedett a Liverpool elleni 0-0-s, hétfõ esti döntetlennel. Az alábbiakban nyilatkozatának legfontosabb pontjait olvashatjátok.


IRÁNYÍTOTTUK A MÉRKÕZÉST
"Úgy gondolom, ez egy nagyon nehéz mérkõzés volt számunkra, azonban úgy gondolom ez sokkal nehezebb volt nekik, mint nekünk. Hosszú periódusokban az uralmunk alá vontuk a mérkõzést. A második félidõben David két hatalmas védést is bemutatott, ezen alkalmakkor nem uraltuk a meccset. Azonban a mérkõzés egészét teljesen ellenõrzésünk alatt tudtuk tartani, nem csak taktikai szempontból, de az elszabaduló érzelmeknek is gátat tudtunk szabni. Befolyásoltuk a stadion hangulatát."

EGY HATALMAS HELYZET
"Volt egy hatalmas helyzetünk, amikor azt hittem, Zlatan be fog találni, ha az gól lett volna, 1-0, vége a mérkõzésnek. Úgy gondolom, középen nem voltunk elég élesek. Több áttörést vártam, és azon gondolkodtam, hogy Rashfordot Zlatan mögé teszem, de görcsöt kapott és lecseréltem. Ebben a pillanatban arra gondoltam, hogy nehéz lenne megszerezni a gyõzelmet, szóval úgy döntöttem, nem akarom elveszíteni a mérkõzést."

 

 

 


NEM VOLT PROBLÉMA A KEVÉS LABDABIRTOKLÁS
"Ez volt a játéktervünk. Nem akartuk a labda állandó birtoklásával irányítani a mérkõzést. Tudtuk, hogy már az elsõ vonalunkat is nyomás alatt akarják tartani, és tudtuk, hogy a labdavesztésükkel járó átmenet nagyon erõs. Tudtuk, hogy nehéz dolog lesz gólt szerezniük; az járt a fejünkben folyamatosan, hogy gólt kell szerezzünk, hogy megnyerjük a meccset, és ezt meg is próbáltuk megtenni."

NEM A VILÁG UTOLSÓ CSODÁJA
"Mindkét félidõt próbáltuk nagyon erõsen kezdeni, de egy jó csapat volt az ellenfelünk. Õk nem a világ utolsó csodája, mint ahogy ti [a média] beállítjátok õket, de egy nagyon jó csapat, és ehhez alkalmazkodnunk kellett."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!