Az FA magyarázatot vár Mourinhotól

Az FA írásban kérte Jose Mourinhot, magyarázza el a 0-0-s döntetlennel véget érõ Liverpool elleni derbi felvezetésekor Anthony Taylorra tett megjegyzéseit.


Taylor mérkõzésre való nevezését, aki Wythenshawe-bõl, Greater Manchester egy részérõl származik és a ligán kívüli Altrincham szurkolója, a Liverpool drukkeri megkérdõjelezték a bejelentés után.

Mourinho tavaly egy mérkõzéses eltiltása során még a stadionba sem mehetett be, miután megjegyzéseket tett a Chelsea mérkõzéseit vezetõ bírókra, és elõször vonakodott Taylorról beszélni a Liverpool elleni mérkõzés elõtti sajtókonferencián, aztán azonban a United menedzsere végül elmondta érzéseit.

"Megvan a nézõpontom, azonban megtanultam a leckét, miután egyes szavak után nagyon sokszor megbüntettek, szóval nem szeretnék semmit mondani errõl" - mondta múlt hét pénteken.

"Úgy gondolom, hogy Mr Taylor egy nagyon jó bíró, de úgy vélem, hogy valaki szándékkal nyomást helyez rá, emiatt úgy érzem, hogy igazán nehéz lesz neki nagyon jó teljesítményt nyújtani."

 

 


A hétfõi, gól nélküli összecsapás után Mourinho dicsérte Taylor játékvezetését.

"Beszélhetek a bíróról anélkül, hogy megbüntetnének?" - kérdezte a klub sajtóreferensét.

Miután azt mondták neki, folytassa, hozzátette: "Jó mérkõzése volt, és boldog vagyok miatta, hiszen felelõsséggel rendelkezõ emberek nagy nyomást helyeztek rá és nagyon nehéz volt jó teljesítményt nyújtania, de sikerült neki."

A menedzserek és játékosok nem tehetnek semmiféle megjegyzést a mérkõzés elõtt, ami megfélemlítené a találkozóra kijelölt játékvezetõt vagy hatással lenne rá.

Mourinhonak péntekig kell közölnie az FA-vel mérkõzés elõtti kommentárjának magyarázatát.
 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!