Smalling: A következõ hetekben bizonyítani fogunk

Chris Smalling szerint a Manchester United az elkövetkezendõ hetekben bizonyítani fogja, hogy igazi kihívói az idei Premier League bajnoki címnek.


A United most már sorozatban öt mérkõzésen veretlen - beleértve a hétfõ esti 0-0-s döntetlennel végzõdõ összecsapást a Liverpool ellen.

Smalling, aki Wayne Rooney távollétében a csapatkapitányi karszalagot is megkapta, hiszi, hogy ez egy igazságos eredmény volt, és reméli, hogy építeni tudnak majd a döntetlenre.

"Úgy gondolom, hogy a héten elõttünk álló menetrend olyasmvalami, ami egy fordulópont lehet a szezonunkban" - mondta.

"Kapott gól nélküli meccset zártunk, mely az elmúlt mérkõzéseken nem jött össze. Remélhetõleg most már belelendülünk, csütörtökön és vasárnap játszunk, és az önbizalmunk jó szinten áll."

A csütörtöki Európa-liga összecsapáson a Fenerbahce következik, mielõtt vasárnap Mourinho visszatérne Londonba, hogy korábbi csapatával, a Chelsea-vel nézzen szembe új klubjával.

 

 

 


Október végéhez közeledve a United igazi parázsmérkõzést vívhat majd az EFL Ligakupa sorozatában városi riválisa, a City ellen, majd egy bajnoki következik a Burnley ellen - mely lehetõséget nyújt számukra, hogy hangsúlyozzák bajnoki céljaikat.

"Úgy gondolom, hogy nagyon jól állunk ezen a téren" - mondta Smalling, amikor arról kérdezték, hogy a United birtokában van-e a képességnek, hogy megbírkózzon más csapatokkal a bajnoki címért.

"Megmutattuk, hogy képesek vagyunk gólokat szerezni, és [a Liverpool ellen] azt is, hogy kapott gól nélkül is le tudunk hozni meccseket, és nem adunk túl sok esélyt az ellenfélnek."

"A munka mindkét oldalát képesek vagyunk elvégezni, most teljességgel összefüggésben áll minden. Most egy sorozatot kell futnunk és megmutatnunk az embereknek, hogy olyan csapat vagyunk, akik fenyegetést nyújtanak."


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!