Shaw készen áll a Fener elleni meccsre

Luke Shaw készen áll, hogy visszatérjen a Manchester United kezdõcsapatába és elfogad minden kritikát, ami segítheti õt fejlõdésében.


A balhátvéd a Liverpool elleni, hétfõi döntetlen utolsó percében állt be, ez volt a szeptember 18-ai, Watford elleni 3-1-es vereséggel végzõdõ bajnoki óta az elsõ szereplése, ahol ágyéksérülést szenvedett.

Elfogadta menedzsere értékelését a kiábrándító vereség után és most készen áll, hogy visszatérjen a kezdõtizenegybe, miután Jose Mourinho megerõsítette, hogy a 21 éves játékos szerepelni fog a török együttes ellen.

"Igazán jól érzem magam" - mondta Shaw a szerdai sajtótájékoztatón. "Volt egy kis problémám az ágyékommal a Watford elleni meccs után, de volt egy kevés idõm és nagyon keményen edzettem, szóval készen állok, hogy visszatérjek a játékhoz."

Amikor arról kérdezték, mi a véleménye menedzserének Vicarage Roadon lejátszott mérkõzésük után tett nyilatkozatáról, így felelt: "Felnõtt ember vagyok, el tudom fogadni, amit a menedzser mond. Még mindig fiatal vagyok, figyelembe kell vennem, amit mond és fejlõdnöm. Oda kell figyelned az edzõid mondandójára és ehhez jól kell hozzáállnod."

"Nyilvánvalóan csalódott voltam az eredmény miatt, de azzal nem volt bajom, amit a menedzser mondott. Felhasználtam a mondandóját, hiszen célom fejlõdni és remélhetõleg ennek megfelelõen cselekszem majd a következõ mérkõzéseken."

 

 

 


Egy újságíró szerint Shaw mostani sérülésére hatással volt kettõs lábtörése, melyet 2015 szeptemberében, több, mint egy éve szenvedett el.

"Nem gondolom, hogy ez így lenne" - válaszolta Shaw. "Szerencsétlen voltam, mert ennek a sérülésnek köze sincs a lábtörésemhez. Az a másik lábam volt és ez pedig a lágyékom."

"Jó volt egy kis szünetet tartani és pihentetni a lágyékomat, de én mindig játszani akarok. Utálom, amikor mérkõzéseket kell kihagynom, de a futballban ez megtörténik - olykor megsérülsz és egy ideig távol kell maradnod. Most azonban visszatértem és kész vagyok harcolni a helyemért."

Shaw és Unitedes csapattársai egy ismerõs arccal nézhetnek majd szembe Robin van Persie személyében, a holland csatár 2015 júliusában távozott a török klubhoz.

Shaw elsõ szezonja, a 2014/15-ös egybe esett Robin van Persie utolsó idényével, szóval közelrõl is megtapasztalhatta, mire is képes a 33 éves támadó.

"Határozottan fenyegetést jelent a védelmünk számára és tudjuk, hogy milyen kvalitásokkal rendelkezik" - mondta Shaw. "Ugyanakkor olykor bár tisztában vagy a kvalitásokkal, talán tudod is, hogy mit kell tenned, még is nagyon nehéz megállítanod egy ilyen csatárt."

"Csupán egy évet töltöttem vele, de láttam, hogy mennyire jó az edzéseken, és a mérkõzéseken, melyeken játszott. Tudjuk, hogy mire kell felkészülnünk, de természetesen az egész csapatra koncentrálunk, nem csak egy játékosra."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!