A hangadó: Gerendás György

A Ferencváros vízilabdacsapatának szakmai igazgatója úgy véli, hogy a Manchester Unitednek a védekezésre kell fókuszálnia a városi rangadón.


A Manchester United szerdán este 21 órától hazai pályán fogadja az õsi rivális Manchester City csapatát. Ezúttal a Ligakupa 4. fordulójában fut össze José Mourinho és Pep Guardiola egylete.

 


Gerendás György szerint az elmúlt három évben nagyon látványosan igazolt a klub, de a legnagyobb nevek eddig rendre nem váltották be a hozzájuk fûzött reményeket. Angel Di Mariát személyes kedvencének tartja, ezért különösen csalódott volt, amiért neki sem ment a játék az Old Traffordon.

 


Paul Pogba 2012 nyarán távozott a Juventusba, ahol többszörös olasz bajnok és kupagyõztes lett, idén nyáron pedig visszatért az Álmok Színházába. Az angol rekordbajnoknak átigazolási rekordot kellett döntenie, hogy visszacsábítsa a francia válogatott középpályását.

 


„Pogba ugyan a múlt heti, Fenerbahce ellen megnyert Európa-liga meccsen két gólt is szerzett, de még nem láttam tõle olyan teljesítményt, amely miatt megérte volna a pénzét” – állította a többszörös magyar bajnok vezetõedzõ a portálunknak, aki szintén Manchester United-szurkoló.

 

 


A játékosoknál maradva Wayne Rooney-ról is szó esett, aki hosszú évekig alapembere volt a Manchester Unitednek, az utóbbi idõben viszont egyre többet találja magát a kispadon.

 


„Elment felette az idõ. Ezt figyelembe kell venni, majd eldönteni, hogy akarnak-e belõle egy Giggs-szerû ikont csinálni. Õ sem játszott minden meccsen, de amikor igen, akkor mindig jobban játszottunk” – mondta a manutdfanatics.hu-nak.

 


Gerendás György szerint mára inkább középcsapattá vált a United, ezt egyrészt annak tudja be, hogy Sir Alex Ferguson visszavonulása óta nincs arca a manchesteri csapatnak.

 


„A Unitednek komolyan kell vennie a derbit, mert jelenleg nem tartozik az élcsapatok közé. Úgy gondolom, hogy a City dominál majd a találkozón. Több, és valószínûleg jobban kidolgozott helyzetei lesznek. Nekünk a védekezésre kell figyelnünk, ez lesz a kulcs. Pontrúgásból, esetleg felbikázott labdákból találhatunk egy-egy gólt” – taglalta a Ferencváros vízilabdacsapatának szakmai igazgatója.

 


Az olimpiai bajnok vízilabdázó a manutdfanatics.hu-nak elárulta: vegyes érzésekkel fogadta José Mourinho kinevezését. A portugál tréner a nagy rivális Chelsea menedzsereként számtalanszor tört borsot a Vörös Ördögök orra alá. A játékfelfogásával ugyan nincs kibékülve, de tudja, hogy jobb választás nem volt nála akkor a „piacon”.


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!