Mourinho: Nehéz a családom nélkül

A Manchester United menedzsere, Jose Mourinho felfedte, elõször kell úgy alkalmazkodnia az élethez egy klubnál, hogy családja nem tartott vele a városba.


Mourinho júliusban kezdte el munkáját a Unitednél, miután a klub felbontotta szerzõdését Louis van Gaallal az elõzõ szezon végén.

Az 53 éves menedzser kinevezése óta egyedül él a Manchester központjában található Lowry Hotelben, míg felesége, Tami és két gyerekük úgy döntött, maradnak a Chelsea-ben található otthonukban.

Mourinho úgy gondolja, még abban az esetben sem költözik fel északra hozzá három családtagja, ha végül úgy dönt, házat vásárol Manchesterben.

Lánya, Matilde a fõvárosi egyetemen tanul, míg fia, ifjabb Jose aláírt egy két éves ösztöndíjas szerzõdést a Fulhammel tavaly nyáron.

Mindez drasztikus változást hozott mindannyiuk családi életébe, a korábban megszokottaktól eltérõ vátozást.

"Hogy vásárolok-e egy házat? Nem tudom... nem tudom" - mondta Mourinho egy Sky Sports-szal készített exkluzív interjú során a szerda esti, Manchester City elleni Ligakupa-derbit megelõzõen.

"A helyzet az, hogy a lányom 20 éves lesz jövõ héten. A fiam 17 éves lesz pár hónap múlva. Maximálisan berendezkedtek Londonban... Matilde egyetemre jár, a fiam ott focizik, barátaik vannak ott."

 

 

 


"Most már olyan korba léptek, amikor nem tudnak folyamatosan követni engem, ahogy korábban. Így elsõ alkalommal a családunk más módon kell, hogy éljen. Megpróbáljuk ezt jól kezelni, meglátni, hogyan alakulnak az érzéseink és majd meglátjuk, hogy ezt hogyan is tudjuk majd kezelni."

"Azonban, ha találok egy jó lakást... nem olyan hatalmas házra gondolok, amit a média sugall sokszor, akkor megveszem. Sosem fogok akkora házat venni! Ha találok egy jó lakást, amihez jól megközelíthetõ garázs is tartozik, talán megveszem - viszont fõzni nem tudok!"

Mourinho elmondta, "katasztrófa" számára, hogy egy bõröndbõl kell élnie már fél éve és a paparazzik állandóan a hotel elõtt várják minden egyes alkalommal, amikor távozik akár egy sétára vagy egy étkezés erejéig.

"Ismerheted a paparazzik történelmét. A hotelnek és az engem támogató márkának ez csodálatos, mert minden egyes nap ott vannak" - mondta.

"Mindenki tudja a hotel nevét. Mindenki ismeri annak a bizonyos, általam viselt márkának a legújabb darabjait. Számukra ez csodálatos."

"Számomra viszont ez inkább katasztrófa jellegû, mert néha szeretnék sétálni egyet és egyszerûen nem tudok. Csak szeretnék átkelni a hídon és elmenni egy étterembe. Ezt sajnos nem tudom csak úgy megtenni, és ez nagyon rossz."

"De vannak telefonos alkalmazásaim és tudok házhozszállítással rendelni magamnak, és ezt a lehetõséget néha ki is használom."


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!