Friss hírek Rooneyról és Smallingról

Wayne Rooney készen áll, hogy visszatérhessen a szombati, Burnley elleni találkozóra, azonban Chris Smalling edzettségi állapotát még ki kell értékelni.


A csapat kapitánya, Wayne Rooney kihagyta a Chelsea és Manchester City elleni összecsapásokat, miután a Fenerbahce elleni Európa-liga mérkõzésen combsérülést szedett össze, míg Smalling annak ellenére játszott a Stamford Bridge-n, hogy erõsen kétséges volt bevethetõsége, így végül a Manchester City elleni gyõztes Ligakupa összecsapást ki kellett hagynia.

Amikor a mérkõzés elõtti sajtókonferencián Rooneyról kérdezték, a menedzser örömmel oszlatta el az újságírók feltételezéseit a 31 éves játékos jövõjével kapcsolatban.

"Írhattok és mondhattok, amit csak szeretnétek" - monda Mourinho. "De ez nem igaz. Õ egy nagyon jó játékos, egy nagyon fontos futballistánk és nem megy sehova. Kedveljük õt, és õ is minket, és amíg nem tölti el boldogsággal, hogy a kispadra szorult, boldogtalanabbá teszi az, hogy sérülést szenvedett."

 

 

 


"Nem áll fenn semmilyen probléma, de el kell adnotok az újságotokat és hazugságokat írtok emiatt. Még rólam is hazugságokat írtok, amikor azt mondom, hogy "katasztrófa", hiszen minden egyes alkalommal, amikor elhagyom a hotelt üldöz valaki [engem], ti pedig azt írtátok, hogy én azt mondtam, az életem a katasztrófa. Ez nem igaz. Rooney visszatér holnap (a sajtókonferenciát pénteken tartották - a szerk.)."

A középhátvéd Chris Smalling, aki a Burnley legutóbbi látogatásakor 2015-ben duplázni tudott ellenük, játéka kétséges.

"Fenomenális volt, hogy ilyen nehéz fizikális állapotban is képes volt játszani a Chelsea ellen" - tette hozzá Mourinho. "Három nappal késõbb azonban ezt már nem tudta a City ellen megtenni. Esély sem volt rá."

"Nem, nem arról van szó [ágyéksérülésrõl]. Várnunk kell holnapig, hogy megtudjuk, játszhat-e."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!