Rui Faria értékelte a Burnley elleni döntetlent

Rui Faria, a Manchester United asszisztens menedzsere beszélt az MUTV-nek Jose Mourinho hiányában a szombati, Burnley elleni 0-0-s döntetlent követõen.


A játékosok akaratból és elszántságból bizonyítottak
"Azt gondolom mi voltunk a jobb csapat a pályán. Irányítottuk a meccset még 10 emberrel is. Észre sem lehetett venni, hogy egy játékossal kevesebben vagyunk (Ander Herrerát kiállították) köszönhetõen a mentalitásunknak, a hozzáállásunknak, az összpontosításunknak, a hitünknek és a játékosok harciasságának. Mindenki láthatta, hogy minden tõlük telhetõt megtettek az utolsó másodpercig, amit önmagában nagyon nehéz felépíteni. Jelenleg megvan a csapatunkban ez a fajta attitûd. Csak gratulálhatunk a játékosoknak a küzdésükért és a hitükért, az akaratukért és elszántságukért, amivel a gyõzelemért hajtottak. Az utolsó másodpercig mentek elõre. Nem örülünk. Rengeteg helyzetet alakítottunk ki, de nem sikerült betalálni. Fontos a gólszerzés, de most nem sikerült, viszont helyzeteket dolgoztunk ki. Jobban kellene aggódnunk, ha ezt nem mondhatnánk el. Jól teljesítettünk. Megpróbáltuk, de elkeseredettek vagyunk. Megismételném, a játékosok fantasztikusak voltak, nagyszerû munkát végeztek és megérdemlik az elismerést."



 

 

Jönni fognak az eredmények
"Mindig hiszel. Amikor a legjobb játékosuk a pályán a kapusuk, mindig hiszel benne, hogy legalább egy gól születni fog, de ezúttal nem így történt. Tovább kell mennünk, tovább kell harcolnunk és a játékosoknak továbbra is hinniük kell magukban, mert ez az a mód, a megfelelõ mentalitás, amivel minden meccset meg kell közelítenünk. Az eredmények jönni fognak és jobb napjaink lesznek."

Hittük, hogy jönni fog a gól
"Nehéz volt. Az elsõ félidõtõl kezdve harcolsz azért, hogy elérd a kívánt eredményt. Mindezt meg is mutattuk. Kontrolláltuk a meccset, mi voltunk a domináns csapat. 10 emberrel is ugyanígy folytattuk, ugyanazért a célért küzdve és ennél többet nem kérhetünk a játékosoktól, mert fantasztikusak voltak."

Szebb idõk jönnek
"A futball valamikor ilyen. Vannak pillanatok, amikor számtalan helyzetet dolgozol ki, a labda mégse megy be. Nem tudsz gólt szerezni. Aztán van amikor csak egy, vagy két helyzetig jutsz el, de mégis összejön. De fontosnak tartom megjegyezni, hogy látva a jó játékot, a hitet és hogy rengeteg lehetõséget alakítunk ki, ígéretes a helyzet. Jönni fognak a gólok és ebben hinnünk kell. A srácok többet érdemelnek annál, mint ami ma történt. Szebb és boldogabb napok állnak elõttünk, de még egyszer, szeretnék gratulálni nekik, mert fantasztikusak voltak."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!