Dyche támogatja a Unitedet

A frusztráló, 0-0-s döntetlen ellenére Sean Dyche, a Burnley menedzsere szerint a Manchester United játékosai dicséretet érdemelnek fáradhatatlan támadómunkájukért.


A Vörös Ördögök 37-szer lõttek kapura, melybõl 11-szer Tom Heatonnak kellett védenie, de a gólcsendet végül nem sikerült megtörni, így a vendégek egy számukra értékes ponttal távozhattak az Old Traffordról.

Dyche beszélt kapusának formájáról a mérkõzés utáni sajtótájékoztatón, mielõtt a Unitedet dicsérte volna és elmagyarázta, szerinte miért lesz sikeres Jose Mourinho csapata ebben a szezonban.

"Tom nagyon jó formában van, és folyamatosan emlékeztetem, hogy a tavalyi, feljutást érõ szezonban sokáig elkényeztettük, mert nem kellett annyit védenie, most azonban mindent bepótolhat" - mondta Dyche a riportereknek.

"Ez nehéz, mert még ha a védõid jól is játszanak, ezen a szinten ilyen minõségû ellenféllel szemben, mint a United, így is kemény teszt elé állítanak és megtalálják a módját, hogy ártsanak az ellenfélnek."

"Az én véleményem szerint elsõ osztályúan teljesítettek, és rendben lesznek. Van pár elsõ osztályú játékosuk. Felnyitották a védelmünket, beíveltek, átjátszottak, próbálkoztak, ügyesen játszottak a tizenhatoson belül is, és véleményem szerint õk egy top csapat."

"A személyes véleményem menedzserként az, hogy dicséretet érdemelnek, mert egy pillanatig sem álltak le azzal, hogy megpróbálják megnyerni a mérkõzést."

 

 

 


Dychéhez hasonlóan vélekedett Rui Faria is, a United menedzser asszisztense, aki Mourinho kiállítása után nyilatkozott az MUTV-nek szombat este:

"Vannak olyan helyzetek, amikor rengeteg lehetõséget teremtesz, de a labda egyszerûen nem akar kikötni a hálóban" - mondta Faria. "Egyszerûen képtelen vagy gólt szerezni. Aztán vannak olyan mérkõzések, ahol egy vagy két lehetõség adódik elõtted és gólt szerzel."

"Azt azonban fontos megjegyezni, hogy a csapat jól játszott, ha hiszünk és sok helyzetet alakítunk ki, akkor jó dolgok fognak történni. Jönni fognak a gólok és ez az, amiben hinnünk kell."

"A srácok többet érdemelnek annál, mint ami ma történt. Egész biztosan lesznek jobb és boldogabb napjaink is, de mégegyszer szeretnék gratulálni nekik, ugyanis fantasztikusak voltak."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!