Ismét új partnerrel büszkélkedhet a klub

A Manchester United a mai napon nemzetközi együttmûködést jelentett be az Mlily nevû céggel. Az egyezség a United történetének elsõ hivatalos matrac és párna partnerét hozza magával.


Az ötéves kontraktus egyik célja, hogy az Mlily segítse a United játékosainak pihenés-, és alvásminõségének javítását.

 

 

Mindezek kulcsfontosságúak egy játékos elõkészületeiben, az Mlily ennek fényében a klub dolgozóival karöltve fognak együttmûködni az Aon Tréning Komplexumban, ahol az Mlily matracait fogják használni az edzõközpont relaxációs helyiségeiben.

 

 

Az Mlily óriási tapasztalatokkal bír a matracok és párnák elõállításában, gyártásában, kiszolgálva immár évek óta számos kereskedõ partnerét. A cég piacvezetõnek számít a világon a memória-, és egyéb speciális habok elõállításában, melyekbõl matracaik készülnek.

 

 

 

 

A vállalat hiszi, hogy a kooperáció megerõsíti a „brandjüket” és még több ember szerez tudomást termékeikrõl. Az Mlily márkaneve ezentúl az Old Traffordon rendezett bajnokikon is látható lesz majd a United fényújságjain.

 

 

A Manchester United csoport ügyintézõ igazgatója, Richard Arnold a következõ szavakkal konstatálta a megállapodást: „Az Mlily egy jól bejáratott név a magas minõségû termékek gyártásában. Szeretnénk mindig a legújabb technológiai vívmányokat és szakértelmet igénybe venni, ami segítheti a csapatunkat. Jelen esetben ez a játékosok regenerálódását illetõen fog megtörténni.”

 

 

„A nemzetközi együttmûködés kétség kívül hozzá fog járulni, hogy az Mlily megvalósítsa globális ambícióit és a szurkolói családunk tagjai számára is jó minõségû termékeket nyújtson világszerte. Alig várjuk a közös munkát.”

 

 

James Ni, az Mlily alapítója így nyilatkozott: „Éveken át aktívak voltunk több különbözõ területén is az ágynemû-iparnak. Tapasztalatunk és elkötelezettségünk az iránt, hogy magas minõségû matracokat és párnákat nyújtsunk abban gyümölcsözik, hogy vásárlóinknak stressz-mentes és egészségesebb életben van részük. Ezek az eredmények most már a Manchester United játékosai számára is elérhetõek, illetve még nagyobb célközönséget találhatunk meg a globális együttmûködésünknek köszönhetõen.”

 

 

Képgalériát a hivatalos bejelentésrõl a hírforrás linkjére kattintva értek el, a hivatalos oldal cikkében található képen keresztül.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!