Mourinho és Mata között nem volt ellentét

Juan Mata szerint semmi nem történt a múltban közte és Jose Mourinho között, bármi más sztori hazugság.


2014-ben épp a portugál menedzser adta el Matát a Chelsea-tõl a Vörös Ördögöknek, ami után egy sor lap arról írt, hogy a két fél között gondok adódtak emiatt.

 

A középpályás elmondta, családja és barátai aggódtak a nyáron, amikor Mourinhót nevezték ki a United élére, ám a spanyol játékos azóta szerves része lett Jose kezdõcsapatának és élvezi a focit.

 

"Túl sok dolgot említettek, túl sok sztorit kreáltak - amik hazugságok" - nyilatkozta Mata.

 

"Amikor megjött a menedzser, ugyanarra gondoltam, mint mindig; a legjobbamat próbálom adni, hiszek önmagamban és ezzel majd kialakul minden."

 

 

"A családod és barátaid azt mondták, tudják, mi jön majd, de én mindig azt mondtam nekik: 'Figyelj, én vagyok az egyetlen, aki tudja, mi lesz és tudom, hogy semmi nem történik.' Az az igazság, hogy semmi nem történt."

 

"Azért jöttem ide, hogy a Manchester Unitedben szerepeljek, ennyi az egész. Normális a kapcsolatom a menedzserrel. Korábban is elmondtam ezt és újra ezt fogom mondani; ez egy szakmai kapcsolat."

 

"Nem ült le velem külön, de úgy érzem, fontos része vagyok a csapatnak - tényleg. Örülök annak, ahogyan most megy a foci és ez a legfontosabb."

 

"Azt mondhatom, élvezem a focit. Amióta a Manchester Unitedhez jöttem, voltak jó és rossz pillanataink, de mindig is azt éreztem, hogy minden menedzsernél fontos játékos vagyok, most is fontosnak érzem magam."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!