Mourinhót eltilthatják

Miután a Burnley elleni találkozón a lelátóra küldte a játékvezetõ, Jose Mourinho komolyabb büntetést is kaphat a szövetségtõl.


A portugál menedzser azután panaszkodott Mark Clattenburgnek, hogy a játékvezetõ nem ítélt büntetõt csapatának Jon Flanagan belépõjénél, mely miatt Matteo Darmian a tizenhatoson belül földre került.

 

Nem sokkal késõbb, a szünetbõl visszajövet kiderült, hogy Mourinhót a lelátóra számûzte Clattenburg, hisz a menedzser a kispad helyett a nézõk közé ült. 

 

 

Várható, hogy az eset után az FA szankciókkal súlytja a Vörös Ördögök vezetõjét, ahogyan az történt Mark Hughes-zal, akit még szeptemberben küldött a játékvezetõ a lelátóra a Stoke és a Tottenham összecsapásán.

 

Sértõ és/vagy gyalázkodó szóhasználat miatt egy mérkõzésrõl tilthatja el a szövetség Mourinhót, amennyiben a menedzser elfogadja a döntést. Ha nem és fellebbez, úgy ha rosszul jön ki a dologból, két meccset kell kihagynia.

 

Ráadásul nem ez az elsõ eset, hogy Jose a játékvezetõt kritizálta, hiszen a Liverpool elleni meccsre kinevezett Anthony Taylorról is elmondta véleményét még az október 17-i mérkõzést megelõzõen. 

 

Mourinho tavaly is kapott eltiltást, miután a Chelsea 3-1-re kikapott otthon a Southamptontól, a menedzser pedig akkor is elõvette a játékvezetést.

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!