Blind: Készen kell állnunk a Swansea-ra

Dailey Blind, a Manchester United védõje elmondta, a játékosoknak le kell porolniuk magukat és tovább kell lépniük a Fenerbahce ellen 2-1 arányban elszenvedett csütörtök esti Európa-liga vereség után.


A hazaiak egy a szenegáli Moussa Sow által szerzett parádés ollózós góllal kerültek elõnybe, amit Blind elismert, hogy nehéz volt feldolgozni.

 

 

„Kemény volt, hogy ilyen hamar gólt kaptunk; életében nem fog még egy ilyet lõni” – mondta a holland az MUTV-nek. „Ez arra kényszerített minket, hogy elõre toljuk a játékot, amivel viszont fennáll a kontratámadások veszélye. Ez vezetett ahhoz is, hogy megszerezték a második gólt.”

 

 

Jeremain Lens fantasztikus szabadrúgásgólja volt az, ami megduplázta a törökök elõnyét, amin aztán Wayne Rooney óriási bombagólja szépített valamelyest, de mindez már túl késõn érkezett, így nem volt idõ az eredmény megfordítására.

 

 

„Túl késõn találtunk be és így nem hagytunk elég idõt magunknak arra, hogy egy újabbat szerezzünk” – így Blind. „Talán ha korábban sikerült volna szépítenünk, nem így végzõdött volna.”

 

 

 

 

Az idei Európa-liga kiírás második vereségének elszenvedése érthetõ módon súlyosan nehezedett a játékosok vállára, de Daley álláspontja szerint villámgyorsan meg kell kezdeni a felkészülést a Swansea elleni vasárnapi meccsre.

 

 

„Nagyon rossz volt a hangulat az öltözõben a meccs után, de le kell porolnunk magunkat és talpra állni” – mondta. „Össze kell szednünk magunkat és megpróbálni mindent helyre tenni a következõ meccsen. Még hat megszerezhetõ pont van a csoportban.”

 

 

„Bárcsak holnap lenne a következõ meccsünk, úgy egybõl javíthatnánk, de mindent megteszünk azért, hogy készen álljunk vasárnapra.”


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!