Fletcher a kihagyott BL-döntõk miatt bánkódik

A jelenleg a WBA és a skót válogatott csapatkapitányi tisztségét is betöltõ Darren Fletcher nem az az ember, akinek sok oka lenne a bánkódásra. 20 éve eltöltött a világ egyik legnagyobb klubjánál, a Manchester Unitednél, azonban mégis hiányérzete van.


Az Old Traffordon, mint a klub saját nevelésû játékosa, eltöltött évei során Fletcher négyszer ünnepelhetett bajnoki címet a Premier League-ben, emellett kétszer elhódították a Ligakupát, egyszer-egyszer pedig az FA-kupát és a Bajnokok Ligája trófeát.

 

Azonban utólag azt kívánja, bárcsak több sikert érhetett volna el a legrangosabb európai kupasorozatban.

 

"A Bajnokok Ligája mérkõzések mindig ott lesznek a fejemben" - kezdte Fletcher a Mantality Magazine számára adott exkluzív interjúban.

 

"2011-ben bejutottunk a fináléba - az elõdöntõ visszavágójára térhetettem vissza a sérülésembõl, a döntõben pedig a kispadon kaptam helyet, így folytatódott a balszerencse sorozatom a kihagyott Bajnokok Ligája döntõkkel (a 2008-ban a Chelsea ellen Moszkvában megnyert döntõben is végig a kispadon ült)."

 

"Az volt az álmom, hogy pályára léphessek a Bajnokok Ligája döntõjében, kétszer pedig a kispadon ülhettem, a pályán azonban egyszer se lehettem ott. A 2009-es elõdöntõben hibásan piros lappal kiállítottak, így az akkori döntõt eltiltás miatt voltam kénytelen kihagyni. Egyszer se sikerült pályára lépnem a három alkalomból."

 

 

Fletcher sok nagy csatát megélt a Vörös Ördögök színeiben, de legkeményebbként és legemlékezetesebbként egy Leeds United elleni összecsapást emelt ki.

 

"Azt hiszem életem második idegenbeli mérkõzése a Manchester United színeiben egy Leeds elleni volt" - emlékezett vissza.

 

"Még mindig ott él annak a meccsnak a hangulata bennem. Az egyik legellenségesebb hangulatot tapasztaltam ott, amelyben valaha játszottam. A United és a Leeds közötti rivalizálás hatalmas."

 

"Lenyûgözõ, hogy még mindig, ennyi év után is mennyire él bennem az, amit akkor éreztem. A Leeds egy óriási klub - a Premier League-ben lenne a helyük, és remélhetõleg egy napon újra visszatérnek, mert velük hatalmas rivalizálás van a Manchester Unitednél."

 

"Hatalmas klub, tele skót kapcsolódási pontokkal - Skóciában mindenki ismeri a Leeds Unitedet."


90min.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!