Mata ismét játszhat a Wembley-ben

Juan Mata, a Manchester United csillaga reméli, hogy kedden ismét átélheti, milyen is a Wembley-ben játszani, amikor Spanyolország barátságos mérkõzést játszik majd Angliával.


Miután az októberi válogatott találkozókat kihagyta, Mata ismét a spanyol keret tagja. Ráadásul felnõtt szinten elõször mondhatja el, hogy David De Gea és Ander Herrera is mellette lehet. A trió együtt játszott a 2011-es U21-es Európa-bajnokságon, mindhárman a pályán voltak a sorozat döntõjében, Herrera ráadásul gólt is lõtt a Svájc elleni, 2-0-ra megnyert fináléban.

 

Szombat este a két mezõnyjátékos csak a kispadon ült Macedónia ellen, De Gea azonban végigjátszotta azt a találkozót és nem kapott gólt a 4-0-ra megnyert összecsapáson. Legközelebb kedden játszanak a spanyolok, Londonba látogatnak, ahol természetesen Matáék más manchesteri csapattársakkal is összefuthatnak. A meccs helyszíne több kedves emlékkel szolgál Juan számára, mint például a tavalyi FA-kupa döntõben szerzett gólja, valamint több elnyert trófea, melyeket a Wembley-ben szerzett meg pályafutása során.

 

"Mindig különleges meccs, amikor a Wembley-ben játszol" - mesélte Mata az MUTV-nek a hónap elején. "Úgy érzem, egy nagyszerû helyszín ahhoz, hogy focizzunk, ezúttal Anglia ellen. Sok játékosukat ismerem, így nagyon különleges lesz számomra."

 

"Állandóan nagyon boldog vagyok, ha behívnak a válogatottba és játszhatok a nemzetemért. Sok év telt el a bemutatkozásom óta, de ugyanolyan érzelmeket és szenvedélyt érzek, szóval nagyon örülök és remélem, hogy játszhatok."

 

 

Míg Mata abban bízik, hogy 41. alkalommal képviselheti hazáját, addig Herrera még bemutatkozására vár.

 

"Ander remek formában volt, nagyon elégedett vagyok vele" - folytatta Juan. "Mindig ugyanolyan szenvedéllyel játszik és a pályán, valamint azon kívül is ilyen a személyisége. Nagyszerû kvalitásokkal rendelkezik labdával és labda nélküli játékban is, gólokat is képes szerezni, ami nagyon jó a csapatra nézve."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!