Wenger: Rashford veszélyt jelenthet

Arsene Wenger szerint Marcus Rashford jelentheti a legnagyobb veszélyt csapatára szombaton, amikor a Manchester United az Arsenalt fogadja az Old Traffordon.


Az angol válogatott játékos februárban robbant be a köztudatba, amikor duplázni tudott a dán Midtjylland elleni EL-meccsen, majd pár napra rá az Ágyúsok elleni bajnokin is kétszer volt eredményes, így segítve a Vörös Ördögöket ahhoz, hogy 3-2-re megnyerték a rangadót.

 

Akkoriban még Wenger sem nagyon ismerte a csatárt, ám a francia menedzser reméli, ezen a hétvégén felkészültebbek lesznek játékosai Rashfordból.

 

Wenger azt is megemlítette, butaság lenne azt gondolni, hogy Zlatan Ibrahimovic eltiltása és Wayne Rooney nem teljes mértékû felépülése miatt a manchesteriek nem rendelkeznek komoly tûzerõvel.

 

"Biztosan szívesebben kezdenének vele [Ibrával]" - mondta Wenger. "De ne feledkezzünk meg arról a srácról, aki tavaly eltiport minket. Úgyhogy ne próbáljunk gyengeséget keresni a Manchester Unitednél."

 

Wenger - aki élete elsõ bajnoki gyõzelmét szeretné megszerezni Mourinho ellen azután, hogy elsõ 11 párharcukból egyszer sem kerekedett a portugál fölé - elismerte, tavaly Rashford hatása meglepõ volt számára is.

 

 

"Igen, természetesen" - felelte, amikor arról kérdezték, meglepte-e õt a fiatal csatár. "Talán azért kicsit kevésbé, mert láttam õt a dán csapat elleni meccsen, amin gólt lõtt és azonnal láttam, hogy veszélyes lehet."

 

"Remekül mozgott a tizenhatoson belül és mindenkit meglepett, mert senki nem ismerte õt Angliában."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!