Giggs üzent Mourinhónak

Ryan Giggs szeretné, ha Jose Mourinho az Arsenal ellen csatár posztra tenné Marcus Rashfordot.


Zlatan Ibrahimovic eltiltás miatt nem játszhat Arsene Wenger csapata ellen, így megnyílhat az ajtó a 19 éves manchesteri játékos elõtt, hogy legelöl kezdjen. Azóta, hogy nyáron megérkezett Ibra, a fiatal támadó kiszorult a szélre, ami nem igazán a legjobb posztja.

 

Giggs éppen Louis van Gaal segítõje volt a Unitednél, amikor Rashford bemutatkozott a felnõtt csapatban. Ráadásul nem akárhogyan, hiszen a bajnoki debütálásán épp az Ágyúsok kapujába rámolt be két gólt, hozzásegítve a manchesterieket egy gyõzelemhez. Ám a svéd csatár érkezése akadályt jelent Marcus számára, aki így nem középcsatárt játszik.

 

"Szeretném azt látni, hogy elöl kezd Rashford" - nyilatkozta Giggs. "Õ egy fantasztikus tehetség. De volt egy kis gond abból, hogy Ibrahimovic bekerült a keretbe. Nagy rajongója vagyok Zlatannak és a góljainak, mert úgy éreztem, kevés gólt szerzünk és kevés karakter volt a csapatban az elmúlt években, de õ ezeket meghozta a klubhoz."

 

"Ellenben ez kicsit nehéz is, mert így Marcus nem a kedvenc posztján játszik. De remélhetõleg ott láthatjuk majd az Arsenal ellen."

 

Az Arsenal ebben a szezonban az elsõ fordulóban szenvedett vereséget, azóta pedig nem kapott ki, jelenleg hat ponttal többje van, mint a Unitednek és a negyedik helyen áll.

 

 

Giggs szerint egy manchesteri siker remek szikra lehet ahhoz, hogy a csapat feljebb lépkedjen a tabellán, de elismeri, másmilyen napokat él meg a klub, mint korábban.

 

"A United számára ez nagyobb találkozó, mert az Arsenal elõrébb áll a táblázaton, de reméljük, ettõl majd feljebb kerülnek a Vörös Ördögök. Nyerd meg az ilyen meccseket és meg tudod csinálni!"

 

"Ez igazán a kiegyensúlyozottságról szól. Jól indultunk, de aztán kicsit visszaestünk, közben a Liverpool és a Chelsea is jól teljesít, a City is jól rajtolt, így olyannak tûnhet, hogy mindig csak üldözzük õket. De nem vagyunk messze tõlük. Egyáltalán nem. Türelemre van szükség. A csapat mögött kell állni. Nagyon sok van ebben a csapatban. Mögöttük kell állnod!"

 

"Frusztráló, amikor meccseket veszítesz, vagy döntetlenek jönnek, amikor a gyõzelmeket szoktad meg, de más idõk járnak most. Az embereknek türelmesnek kell lenniük."
 

 


Manchester Evening News

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!