Valencia az orvosoknak ajánlotta díját

Antonio Valencia a Manchester United orvosi stábjának ajánlotta a Premier League meccs embere díját visszatérése után, melyen egybõl remek játékkal rukkolt elõ az Arsenal elleni 1-1-es döntetlen során.


Az ecuadori még október 26-án törte el karját a Manchester City elleni 1-0-s Ligakupa siker alkalmával az Old Traffordon, ami végül arra kényszerítette, hogy megoperáltassa végtagját a szezon egy igen feszített tempójú szakaszában.

 

 

Bár arra lehetett számítani, hogy jóidõre kidõl a sorból, Valencia kisebb csodával határos módon szinte meglepetésszerûen tért vissza az Ágyúsok ellen szombaton és kiváló teljesítményt nyújtott a jobb hátvéd poszton.

 

 

 

 

Az ex-Wigan játékos meg is kapta a meccs emberének járó hivatalos elismerést játékáért, aminek apropójából személyes Instagramját használva köszönte meg a klub egészségügyi dolgozóinak szerepüket a felépülésében.

 

 

„Bánjuk, hogy nem szereztük meg a három pontot, de a következõ meccs jobb lesz” – tette közzé Valencia egy a klub alkalmazottjaival közös kép kíséretében. „Továbbá szeretném ezt a díjat ajánlani a Manchester United egész orvosi csapatának. Köszönöm, hogy türelemmel voltatok a felépülésemmel.”


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!