Jones: Nincs szükség pánikra

Phil Jones egyetért José Mourinho azon véleményével, hogy a Manchester United a Premier League legbalszerencsésebb csapata, de az újra egészséges védõ szerint "szükségtelen pánikolni".


A Vörös Ördögök uralták az Arsenal elleni szombati bajnokit, Olivier Giroud 89. percben szerzett fejesgóljával azonban, amely az Ágyúsok egyetlen kaput eltalált próbálkozása volt a mérkõzésen, csalódást keltõ módon csak egy pontot tudtak otthon tartani.

 

Az eredmény értelmében a Manchester United sorozatban harmadik bajnoki mérkõzésén maradt nyeretlen az Old Traffordon, hiszen a Stoke City és a Burnley is ponttal távozhatott ezt megelõzõen, amely kapcsán Mourinho a csapat balszerencséjét emlegette.

 

Jones egyetért a portugál mester szavaival, de hiszi, hogy egymást követõ jó eredmények várnak a csapatra.

 

"Igaza van" - kezdte Jones a Manutd.com-nak Mourinho szavaira utalva.

 

"Néha a szerencse elpártol mellõled, de ez nincs mindig így, ez változik. El kell ettõl vonatkoztatnunk, folytatnunk kell a kemény edzésmunkát, a mostani játékunkat és a hasonló teljesítményeket, és akkor hamarosan minden megváltozik majd."

 

 

A londoniak ellen kidolgozott számolatlan lehetõség kapcsán Jones így folytatta:

"Ez õrület. Ha nyertünk volna, akkor csak három pontra lennénk az Arsenaltól. Az Arsenalnak eddig 'világklasszis' szezonja volt, míg velünk kapcsolatban átlagosról beszélnek az emberek. Ilyen a Premier League. De a teljesítményünkkel elégedettek vagyunk. Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki és valószínûleg több gólt kellett volna szereznünk."

 

"Szükségtelen még pánikolni. Jól játszottunk és helyzeteket alakítottunk ki, már csak egy kis szerencsére lesz szükségünk, az meg hamarosan mellénk pártol."

 

Amikor annak a hatásáról kérdezték, hogy egy egyre valószínûbbnek tûnõ 1-0-s gyõzelmet egy kései bekapott góllal buknak el, Jones így felelt:

"Olyan érzés, mintha 6-0-ra kiütöttek volna! Az elejétõl kezdve egészen a végéig uraltuk a mérkõzést, és amikor átvették labdabirtoklásban a vezetést, akkor se tudták igazán helyzetre váltani azt."

 

"Azt gondolom, hogy jól védekeztünk, helyzeteket dolgoztunk ki, mindenben feléjük kerekedtünk. Nekik volt egy helyzetük, azzal pedig éltek. Össze kell szednünk magunkat, és bár a teljesítményünkkel elégedettek vagyunk, az eredménnyel nem."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!