Giggs új szerzõdést kötött

Ryan Giggs a mai napon meghosszabbította egy évvel szerzõdését, így még jövõre is a csapat tagja lesz.


Giggs 1990-ben vált a United profi labdarúgójává és 1991 márciusában debütált az elsõ csapatban. Azóta klubrekordnak számító 862 mérkõzésen szerepelt, mely alatt 158 gólig jutott. Nyert 11 bajnoki címet a klubbal, 4 FA kupát, 3 ligakupát és két Bajnokok Ligáját valamint 1-1 európai szuperkupát, világkupát és klub-világbajnokságot.

 

 



Sir Alex Ferguson ezt mondta: "Nincsenek szavak, amikkel leírhatnám, milyen is õ. Csodálatos játékos és csodálatos ember. Megvan benne a vágy és a képesség ahhoz, hogy a legmagasabb szinten tudjon játszani még ennyi idõsen is, ami mindenképp különleges személyiséget takar. A mérkõzéseken mutatott kimagasló teljesítménye és tapasztalata rendkívül fontos a csapat fiatal játékosai számára."

"Mindig a Unitedben akartam játszani és nagyon szerencsés vagyok, hogy immár 20 éve tehetem ezt. Jó érzés, hogy még mindig hozzájárulhatok a csapat sikerességéhez és még sokat adhatok a pályán és azon kívül is. Nagyon izgalmas idõszak ez, mivel sok jó fiatal játékos kerül a csapathoz" - mondta Giggsy.
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!