Van Bronckhorst: Visszavágásra készül a United

A Feyenoord edzõje, Giovanni van Bronckhorst arra számít, csütörtökön este revansot akar rajtuk venni a Manchester United, amiért szeptemberben legyõzték õket az Európa-ligában.


José Mourinho legénysége akár el is búcsúzhat a második számú európai kupasorozat küzdelmeitõl, ha második vereségüket is elszenvedik a holland együttestõl az A-csoportban, miután szeptemberben 1-0-ra kaptak ki.

 

A korábban az Arsenalban is megforduló Van Bronckhorst önbizalmat merít abból az eredménybõl, de elismeri, hogy a United ezúttal plusz motivációval készülhet ellenük.

 

"A De Kuipben lehetségesnek tartottuk egy jó eredmény elérését a Manchester United ellen" - kezdte mérkõzés elõtti sajtótájékoztatóját Van Bronckhorst.

 

"Most más lesz a hozzáállásuk, mint akkor volt, mert a Unitednek most mindenképpen gyõznie kell. Ez pedig egészen mássá teszi majd ezt a meccset, mint a rotterdami volt."

 

 

Karim El Ahmadi, Terence Kongolo és Eric Botteghin is hiányozni fog majd a Feyenoordból az Old Traffordon eltiltás és sérülés miatt, Van Bronckhorst azonban arra biztatja játékosait, hogy vegyék fel a kesztyût a Uniteddel, felidézve az Arsenal játékosaként szerzett tapasztalait a manchesteri stadionban.

 

"Különösen a védelem közepén leszünk majd kénytelenek játékosokat nélkülözni, ugyanis az azokon a posztokon bevethetõ öt játékosból háromra nem számíthatok majd" - tette hozzá.

 

"Számos alkalommal játszhattam az Old Traffordon, és tudom, hogy ott fantasztikus a hangulat."

 

"Vannak különleges mérkõzések. Ez lesz mindössze a harmadik alkalom az elmúlt 20 év során, hogy a Feyenoord és a United egymás ellen játszik. A játékosaim számára ez a mérkõzés lehetõség lesz arra, hogy a legjobbakkal mérhessék össze erejüket."

 

A Feyenoord kapusa, Brad Jones is ismerõs terepre térhet vissza, hiszen az ausztrál állt akkor a Liverpool kapujában, amikor 2014 decemberében 3-0-s vereséget szenvedtek az Old Traffordon.

 

"Ez a Manchester United már más csapat, mint amely ellen játszottam, de a United mindig is klasszis játékosokkal rendelkezett."

 

"Ezek a klasszis játékosok ebben a szezonban is villogni fognak és mérkõzéseket eldönteni, úgyhogy keményen meg kell majd dolgoznunk, hogy itt jó eredményt tudjunk elérni."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!