Rooney: Nem is voltam esküvõn

Wayne Rooney újra megvédte magát és egyben kritizálta a médiát a Skócia ellen 3-0-ra megnyert vb-selejtezõt követõ estén róla készült képek kapcsán kirobbant botránya miatt.


Rooney közleményben kért bocsánatot, miután nem éppen a legszebb arcát mutató képek kerültek róla nyilvánosságra egy, az angol válogatott hoteljében reggel 5-ig tartó italozást követõen a skótok elleni mérkõzés után. A Manchester United csatára, aki csapata vezetõgólját szerezte a tegnap esti, Feyenoord elleni 4-0-s gyõzelemkor, ismét kiállt magáért, azután, hogy már korábban is "szégyenletesnek" nevezte ahogyan a média kezelte az esetét.

 

"Igazából ott sem voltam azon az ominózus esküvõn és szerintem eléggé sajnálatos dolog, hogy ilyenrõl kell beszélnem egy ilyen nagyszerû gyõzelmet követõen" - mondta a csapatkapitány az Európa-liga sikert követõen.

 

Rooney átemelõs gólja a rotterdamiak ellen manchesteri pályafutása 39. európai kupamérkõzésen elért találta volt, összességében pedig már a 248. gólja, így már csak egy gólra van a klub történetének legeredményesebb játékosától, Sir Bobby Charltontól.

 

"Nagyszerû érzés gólokat szerezni, és hogy ennél a klubnál lõhetek gólokat. Úgyhogy elégedett vagyok. Biztos vagyok benne, hogy még sokszor elõfog ez fordulni itt velem, a gyõzelemnek pedig ugyanannyira örülök, mint a gólomnak" - tette hozzá.

 

"Szép gyõzelem volt. Örülünk, hogy sikerült négy gólt szereznünk. Szerintem a második gól végképp eldöntötte a mérkõzést, bár már 1-0-nál is maximálisan uraltuk a játékot. Azt viszont soha nem tudhatod, hogy mi fog történni."

 

 

José Mourinho is elégedett volt csatára teljesítményével.

 

"Természetesen ez egy lenyûgözõ eredmény, az pedig csak még jobbá teheti ezt, ha hozzátudja segíteni a klubot ahhoz, hogy megnyerje azt a sorozatot, az Európa-ligát,  amelyet a története során még soha nem sikerült."

 

"Nyilván nem ez a legfontosabb kupasorozat Európában, de tegyünk egy próbát, és szerezzük meg. Tudom, hogy nehéz lesz - rengeteg mérkõzést kell megvívni addig. De elõször is kvalifikáljuk magunkat, és ha ezt sikerül kivívnunk Ukrajnában, akkor újabb mérkõzések várnak ránk, ahol remélhetõleg Rooney újabb gólokat szerezhet."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!